ΚΟΣΜΟΣ

«Τέρατα» πλημμύρισαν τους δρόμους της Λειψίας (Φωτογραφίες)

Περισσότεροι από 20.000 λάτρεις της gothic μουσικής πλημμύρισαν τους δρόμους της Λειψίας για ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ του συγκεκριμένου μουσικού είδους.

Πολλά έχουν αλλάξει από το 1992, τη χρονιά όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο «Wave-Gotik Treffen» στο οποίο συμμετείχαν μόλις 10 μπάντες.

Πλέον, η γιορτή της «σκοτεινής» μουσικής διαρκεί τέσσερις ημέρες, κατά τις οποίες εμφανίζονται πάνω από 100 συγκροτήματα gothic ή dark ρεπερτορίου, ενώ «γκοθάδες» συρρέουν από κάθε γωνιά του πλανήτη για να παρακολουθήσουν αυτό το ξεχωριστό event.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, δεν έλειψαν οι εκκεντρικές παρουσίες ανάμεσα στο κοινό. Αιθέριες υπάρξεις ντυμένες με δερμάτινα σύνολα και ζαρτιέρες, άντρες και γυναίκες με σκουλαρίκια σε κάθε πιθανό σημείο του σώματός τους έκλεψαν την παράσταση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact