ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τερίμ η Γιοβάνοβιτς; Η απάντηση του Μπερνάρ τα λέει…όλα!

Το αγαπημένο παιδί της κερκίδας του Παναθηναϊκού απολαμβάνει τις τελευταίες εμφανίσεις του με την «πράσινη» φανέλα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που η απόδοσή του έχει ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα.

Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία στο κουπόνι της Κυριακής και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Μπερνάρ προχώρησε σε δηλώσεις στο Gazzeta.

Ο Βραζιλιάνος άσος που σκόραρε δις κόντρα στους Φθιώτες, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Φατίχ Τερίμ, λέγοντας πως ο Τούρκος τεχνικός είναι ο λόγος που έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Όπως είπε, επί θητείας του αγωνίζεται στη φυσική του θέση που είναι αριστερά, κάτι που δεν συνέβαινε, όταν στον πάγκο βρισκόταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μιλούσα με το σταφ και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια γι’ αυτό. Είναι δύσκολο να βρω τον λόγο. Μπορώ να πω ότι πριν έρθω εδώ μιλούσα με τον Χρήστο (Κόντη) και τον Γιοβάνοβιτς και έλεγαν ότι προσπαθούσαν να βρουν έναν τύπου να παίζει στο Νο. 10, αλλά στην δεξιά πλευρά. Τους είπα ότι ποτέ δεν έπαιζα στην θέση αυτή, φυσικά είχα αγωνιστεί κάποιες φορές στα δεξιά, αλλά όλη μου τη ζωή, σε όλη μου την καριέρα έπαιζα στην αριστερή πλευρά.

Με τον Τερίμ άρχισα να παίζω στην θέση μου και προσπαθούσα να σκοράρω περισσότερο και να δίνω ασίστ.

Αυτός νομίζω πως είναι ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω καλύτερα, που άρχισα να σκοράρω περισσότερο και να δίνω πιο πολλές ασίστ. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που έχασα, είναι η τρίτη φορά που χάνω μία τέτοια ευκαιρία. Όπως είπα πριν δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν, δεν μπορώ τα παρατήσω, πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω άλλους τρόπους για να μην χάνω τις τελικές αυτές».

Πλέον, με πέντε παιχνίδια να απομένουν στα πλέι οφ και τον τελικό Κυπέλλου, ο Μπερνάρ θέλει να αποχαιρετήσει το «τριφύλλι», έχοντας διαψεύσει τις στοιχηματικές εταιρίες και κατακτώντας το νταμπλ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact