ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετ α τετ Θεοχαρόπουλου-Καμίνη για τα προβλήματα της Αθήνας

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η συνάντηση εντάσσεται στην πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα προβλήματα της Αθήνας και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

Μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε, ότι διαπίστωσε ταυτότητα αντιλήψεων και για τις αιτίες των προβλημάτων και για τις λύσεις που πρέπει να εξευρεθούν. «Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να κρατάμε τους διαύλους ανοικτούς με τα πολιτικά κόμματα και, βεβαίως, με τα πολιτικά κόμματα εκείνα τα οποία διαπνέονται από ανανεωτικές και εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις μεταρρυθμιστικού χαρακτήρα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Θεοχαρόπουλο και το επιτελείο του σε μια τακτική επικοινωνία για τα προβλήματα της Αθήνας», επεσήμανε.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε, ότι ενημερώθηκε για όλα τα θέματα του Δήμου Αθηναίων. «Πράγματι, έχουμε μια συναντίληψη την οποία βέβαια δεν την διαπιστώνουμε σήμερα, για πρώτη φορά, καθώς η σχέση μας έρχεται από την πρώτη θητεία του στη δημοτική αρχή», είπε και τόνισε την ανάγκη ύπαρξης προοδευτικών πολιτικών για να ξεπεραστεί η κρίση.

«Εμείς θα είμαστε αρωγοί στον Δήμο, στην προσπάθεια επίλυσης αυτών των προβλημάτων. Είμαστε στο πλευρό του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, με στόχο την επίλυση αυτών των χρόνιων προβλημάτων. Για παράδειγμα η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών και δυστυχώς η κυβέρνηση και σε αυτόν τον τομέα παίρνει κάτω από τη βάση ή μάλλον δεν πλησιάζει καν την βάση», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική σε όλα τα θέματα, δεν υπάρχει κατάλληλος συντονισμός, όπως για παράδειγμα στο προσφυγικό, μεταξύ κράτους, αυτοδιοίκησης, ΜΚΟ, που θα επιλύει τα προβλήματα. Αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να φύγει και να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης για τη χώρα», τόνισε και υπογράμμισε την συναντίληψη με τον κ. Καμίνη για το πώς αντιμετωπίζονται τα προβλήματα της χώρας με προοδευτικό τρόπο, με διαρθρωτικές προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που θα λύνουν τα προβλήματα, μακριά από στερεότυπα και βεβαιότητες του παρελθόντος και δεν αποτελούν τη λύση για το σήμερα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπεύθυνη του Τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος και μέλος της ΕΕ, Έφη Πάγκαλου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Σιακαντάρης και Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Αργυρός, η διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου, Μαρία Λογοθέτη και ο υπεύθυνος Τύπου του δημάρχου, Γιώργος Σταματόπουλος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact