ΚΟΣΜΟΣ

«Θα μας χορέψουν οι Έλληνες»: Το ΣΟΚ των Τούρκων όταν δοκίμασαν τα καταριανά Rafale

Διονύσης Αντωνέλλος

Οι Τούρκοι πιλότοι διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των γαλλικών Rafale.

Πριν από λίγο καιρό καταριανά Rafale συμμετείχαν σε άσκηση στην Τουρκία, με τους Τούρκους πιλότους να προσπαθούν να μάθουν τα… μυστικα των γαλλικών μαχητικών, τα οποία με τα ελληνικά χρώματα θα βρουν απέναντί τους από τα τέλη Ιανουαρίου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Μάλιστα υπάρχει σχεδιασμός από τους Τούρκους, σε συνεργασία με τους Καταριανούς να σταθμεύσουν καταριανά Rafale στην Τουρκία, ώστε να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά τους οι Τούρκοι.

Τα πρώτα μηνύματα που έλαβαν οι Τούρκοι πιλότοι των τουρκικών F-16 που συμμετείχαν στην άσκηση με τους Καταριανούς ήταν άκρως απογοητευτικά.

Οι Τούρκοι πιλότοι διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των γαλλικών Rafale και τους… κόπηκαν τα πόδια.

Μάλιστα το σκεπτικό των Τούρκων ήταν πως αφού οι Καταριανοί μπόρεσαν να εγκλωβίσουν όλα τα τουρκικά F-16 με τα ραντάρ και τα όπλα τους, φαντάσου τι μπορούν να μας κάνουν οι Έλληνες που είναι καλύτερα εκπαιδευμένοι από τους Καταριανούς πιλότους.

«Θα μας… χορέψουν οι Έλληνες με τους Μeteor», ήταν ένα από τα μηνύματα που πέρασαν οι Τούρκοι πιλότοι, αφού βρήκαν απέναντί τους τα γαλλικά μαχητικά.

Η αλήθεια είναι πως οι Τούρκοι δεν έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά Rafale, τα οποία θα κλειδώνουν τα τουρκικά F 16 πριν ακόμα αυτά βγουν στο Αιγαίο.

sportime.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact