ΕΛΛΑΔΑ

«Θα τιναζόταν στον αέρα η υπόθεση!»: Η απίστευτη αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού για την Πισπιρίγκου πριν την συλλάβουν

Απίστευτο παρασκήνιο διαδραματίστηκε καθόλη τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας μέχρι και την προσαγωγή (το απόγευμα) της σύγχρονης «Μήδειας» Ρούλας Πισπιρίγκου και την μετέπειτα σύλληψη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, αποκαλύπτει το eReportaz.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Η αιτία η οποία επισπεύσθηκε η διαδικασία και επιλήφθηκε της υποθέσεως η εισαγγελία της Αθήνας έγκειται στο γεγονός ότι με έντεχνο τρόπο επιχειρήθηκε να κλειστεί η κατηγορούμενη σε ψυχιατρείο επικαλούμενη λόγους απόπειρας αυτοκτονίας!

Συγκεκριμένα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην εισαγγελία Πάτρας και συγκεκριμένα στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εμφανίστηκαν εκπρόσωποι συγκεκριμένης ΜΚΟ οι οποίοι ανέφεραν ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι η κατηγορούμενη θα προχωρούσε σε απόπειρα αυτοκτονίας και για αυτό το λόγο θα έπρεπε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική!

Μάλιστα στην εισαγγελική Αρχή εισφέρθηκαν μαρτυρίες και από το περιβάλλον της κατηγορούμενης οι οποίες επιβεβαίωναν την πληροφορία. Έτσι λοιπόν η εισαγγελία Πατρών ήταν έτοιμη με παραγγελία να διατάξει τον εγκλεισμό της Πισπιρίγκου σε ψυχιατρικό Ίδρυμα.

Θα τιναζόταν στον αέρα η υπόθεση!

Η συγκεκριμένη κινητοποίηση προκάλεσε τα άμεσα αντανακλαστικά του Ανθρωποκτονιών αλλά και παραγόντων που επιτηρούσαν διακριτικά την υπόθεση. Από τις 15.00 το μεσημέρι υπήρξε κινητοποίηση και αποφασίστηκε η προσαγωγή αρχικά και η σύλληψη της Πισπιρίγκου και η μεταφορά της στην Αθήνα προκειμένου να επιληφθεί η εισαγγελία Αθηνών όπως και έγινε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολυσέλιδη δικογραφία διαβιβάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον εισαγγελέα κ. Αντώνη Ελευθεριάνο ο οποίος μετά την ανάγνωση της δικογραφίας και τον εντοπισμό της κεταμίνης η οποία προκάλεσε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας προχώρησε στην άσκηση δίωξης ενώ η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

«Σε περίπτωση που είχε προχωρήσει η διαδικασία εισαγωγής της κατηγορούμενης σε ψυχιατρείο τότε η υπόθεση θα τιναζόταν στον αέρα», λένε αρμόδιες πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το eReportaz.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact