ΕΛΛΑΔΑ

“θα τον καταστρέψω, φύγαν τα παιδιά και δεν ήρθε πάλι πίσω σε μένα”: Αποκαλύψεις από τη χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μια γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε πως είναι η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Έφτασε σε σημείο να μου λέει αν έχω γιατροσόφια ή μαγιοσόφια να κάνω κακό στον Μάνο, να τον δέσω.

Της εξήγησα ότι εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Έλεγε ότι “θα τον καταστρέψω”, “πρέπει να κάνω κάτι”, “φύγαν τα παιδιά και δεν ήρθε πάλι πίσω σε μένα”. Εγώ της έλεγα ότι δεν έχει άλλη γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ίδια είπε πως «εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα», και υπογράμμισε πως το μόνο που ενδιέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Μου ζήτησε να της προτείνω μία γνωστή μου που κάνει μαντζούνια για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγεία. Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα. Άκουγα συνέχεια “έφυγαν τα παιδιά και δεν γύρισε”. Δεν άκουσα τίποτα για Μαλένα, Ίριδα ή Τζωρτζίνα, άκουγα μόνο για τον Μάνο», σχολίασε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact