ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Χωρίς αποτέλεσμα η προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ να προσεταιριστεί το ΠΑΣΟΚ

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προεκλογικές συνεργασίες»

«Προφανώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που νιώθουν πιο άνετα με μία διακυβέρνηση, που εμπεριέχει και τμήματα του παλιού ΠΑΣΟΚ, μέσα», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ρ/σ «Βήμα Fm», εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι δεν θα έχει αποτελέσματα η «προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσεταιριστεί το ΠΑΣΟΚ».

«Μην ξεχνάτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε τον πολιτικό του σχεδιασμό σε έναν άνθρωπο που υπήρξε το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου. Προφανώς λοιπόν, όλοι αυτοί που δουλεύουν στο πλευρό του κ. Τσίπρα τώρα και στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, έχουν φίλους στο σύστημα του ΠΑΣΟΚ, εννοώ το παλαιότερο, το κυβερνητικό. Αλλά δεν νομίζω, ότι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσεταιριστεί το ΠΑΣΟΚ, ότι θα έχει κάποια αποτελέσματα», είπε ο Στ. Θεοδωράκης και εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας δεν επιδιώκει πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προεκλογικές συνεργασίες».

Σχολιάζοντας την εκλογή Τράμπ, είπε: «Είναι και λίγο υπερφίαλο να πιστεύει κανείς ότι αν έβγαινε η Κλίντον, όλα αυτά τα πράγματα θα ήταν ιδανικά για τη χώρα μας. Τα προβλήματα της χώρας μας, είναι δικά μας, είναι δομικά και αφορούν το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Προφανώς όμως, η θέση μας δυσκολεύει, γιατί έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο, ο οποίος, δυο, τρεις φορές που έχει αναφερθεί στην Ελλάδα, έχει αναφερθεί απαξιωτικά και προφανώς αυτό πρέπει να μας προβληματίσει».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω όμως, ότι θα προσπαθήσει το Ρεπουμπλικανικό σύστημα να ισορροπήσει τα πράγματα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Θα δυσκολευτεί λίγο η χώρα μας τώρα και στην υπόθεση του χρέους. Τώρα η Αμερική του Τράμπ, νομίζω ότι απέχει από αυτή την κουβέντα», είπε ο κ. Θεοδωράκης, εκτιμώντας ότι θα είναι πιο δύσκολη η επίλυση του χρέους μετά την εκλογή Τραμπ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact