ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος κοσμηματοπώλης [εικόνα]

Έχασε, το μεσημέρι, τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος είχε πέσει χθες θύμα ληστείας στο κατάστημά του, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με δράστη 38χρονο ομογενή.

Ο άτυχος νέος υποβλήθηκε, χθες, σε εγχείριση στο “Ιπποκράτειο” και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί, όταν ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο 27χρονος -εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης- μαζί με την 54χρονη μητέρα του. Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε με πιστόλι (Μακάροφ) στον αέρα, προς εκφοβισμό, ζητώντας από τη μάνα και το γιο να γεμίσουν το σακίδιό του με κοσμήματα, πράγμα το οποίο έγινε.

Στη συνέχεια, όμως, ο 27χρονος φαίνεται πως αντέδρασε, γεγονός που όπλισε το χέρι του ληστή. Ο τελευταίος πυροβόλησε μία φορά εναντίον του νεαρού, με συνέπεια να τον τραυματίσει στην κοιλιά. Την ώρα που ο άτυχος επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο 38χρονος βγήκε από το κατάστημα κι ανέβηκε σε μοτοσικλέτα προκειμένου να διαφύγει, αλλά έγινε αντιληπτός από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον καταδίωξαν λίγα μέτρα, πριν εκείνος χάσει την ισορροπία του και πέσει στο οδόστρωμα. Ακολούθως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Από το σημείο περισυνελέγησαν το πιστόλι και το σακίδιο, που περιείχε κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας 20.000 ευρώ. Όπως προέκυψε, ο 38χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από ένα μήνα από κατάστημα κράτησης, όπου εξέτιε ποινή για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, όπως επίσης για διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact