ΑΘΛΗΤΙΚΑ

θετικοί στον κορονοϊό τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, σε έλεγχο που υποβλήθηκαν τα ξημερώματα μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία. Πρόκειται για τον Πέτρο Μάνταλο, τον Γεβγκέν Σάκχοφ, το Στράτο Σβάρνα και το Νασίμ Χνιντ, ενώ θετικό ήταν το τεστ και για δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Έτσι, πιθανότατα θα αναβληθεί ο αγώνας εναντίον του Άρη (Κυριακή, 20:30), καθώς το πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τη Super League αναφέρεται σε προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα:

«Αναβολή αγώνα γίνεται μόνο όταν στον προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν τον αγώνα διαπιστωθούν 3 ή περισσότερα θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές. Προηγούμενα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, σε ελέγχους μέσα στην εβδομάδα λόγω συμπτωμάτων ή στενής επαφής με κρούσμα, βάζουν την ομάδα σε αυξημένη επιτήρηση αλλά δεν προσμετρώνται για αναβολή αγώνα». Στην ΑΕΚ ούτως ή άλλως είχε προγραμματιστεί νέο τεστ για αύριο το πρωί. Η Super League έχει ήδη ενημερωθεί και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση περί αναβολής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ AEK με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή από την Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, τη Super League και προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Τα έξι μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και των υπόλοιπων μελών, που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα αναβλήθηκε.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact