ΔΙΑΦΟΡΑ

Θραύση κάνουν οι νέες «μόδες» στην εναλλακτική γυμναστική

Skateboarding Pilates

Τι σκέφτηκε ο διάσημος Γάλλος personal trainer της Λεά Σεϊντού και της Ζοζεφίν ντε λα Μπομ, ο Ραφαέλ Ντουμπ; Να συνδυάσει το skateboard με τις πιλάτες.

Κι όμως γίνεται. Όλα ξεκίνησαν όταν η πιο γνωστή μπουτίκ των Παρισίων, η Colette, αποφάσισε να δίνει μηνιαίες συνδρομές για εναλλακτικές πιλάτες πάνω σε σανίδες Penny Skateboard. Έχεις σκεφτεί πώς είναι να κάνεις τους κοιλιακούς των πιλάτες πάνω σε μια σανίδα με ρόδες;

Ιδανικό για σέρφερ που θέλουν να παραμείνουν fit όλο το χρόνο και μακριά από τα κύματα, για χορευτές που αναζητούν κάτι διαφορετικό καθώς συνδυάζει κινήσεις του σκι, του skate και της κωπηλασίας. Μαθαίνεις να ισορροπείς και γυμνάζεις όλο το σώμα προσπαθώντας να μην φύγει η σανίδα σου. Για δύσκολους λύτες.

Kangoo

Αγοράζεις τα kangoo παπούτσια (περίπου σαν τα rollerblades), τα φοράς και ξεκινάς να πηδάς σαν καγκουρό. Αρχίζεις το τρέξιμο ή τις ασκήσεις cross training.

Δεν κινδυνεύεις από τραυματισμό, τουναντίον είναι φτιαγμένα να κάνουν τις ασκήσεις ευκολότερες και να καίνε διπλάσιες θερμίδες μιας και χρησιμοποιείς περισσότερο τους μύες των ποδιών για να πηδήξεις.

Ξεκάθαρα cardio άσκηση μιας και θα κάνεις zumba πηδώντας 60 λεπτά. Ιδανική άσκηση για παραγωγή ενδορφινών. Οι κυρίες να επενδύσετε σε ένα καλό αθλητικό σουτιέν.

Slacklining

Στην Ικαρία, στην παραλία Λιβάδι έκαναν slacklining όλο το καλοκαίρι κάτι ψαγμένοι σέρφερ και φυσικά δοκίμασαν να ισορροπήσουν πάνω σε τεντωμένο σκοινί όλοι οι λουόμενοι. Χρειάζεσαι ένα ακροβατικό σκοινί και να το δέσεις λίγους πόντους πάνω από το έδαφος (για αρχάριους).

Τι κάνεις; Προσπαθείς να ισορροπήσεις, δηλαδή δουλεύεις όλους τους μύες του κορμού σου. Μπορείς να το κάνεις όπου θέλεις και κοστίζει ελάχιστα.

Όταν μάθεις να ισορροπείς μπορείς να κάνεις ακόμη και γιόγκα στο σκοινί (γιατί οι διάφοροι τύπου yoga είναι trend επίσης). Θα νιώθετε λες και περπατάτε σε ένα στενό τραμπολίνο. Αν καταφέρετε βέβαια να περπατήσετε. Ίσως κάνετε και meditation.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact