ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τις σορούς μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη

Η έρευνα προχωρά και τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συμπληρώνονται. Οι Αρχές κάνουν σκέψεις, συλλέγουν πληροφορίες, εξετάζουν σενάρια κι προχωρούν.

Οι κάτοικοι μιας ολόκληρης περιοχής στην Ηλιούπολη παραμένουν ανάστατοι.

Περιμένουν να μάθουν τι κρύβεται πίσω απ’ τους θανάτους μητέρας και γιου, στο σπίτι που έμεναν τα τελευταία χρόνια, με το ενδεχόμενο μιας ακόμα οικογενειακής τραγωδίας, να δείχνει όσο περνούν οι ώρες, ως το επικρατέστερο ενδεχόμενο.

Όλα δείχνουν πως ο 36χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του. Αρχικά οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν το όπλο μακριά από τις δύο σορούς εξέτασαν τ πιθανότητα να βρίσκονται μπροστά στο αποτέλεσμα μιας ληστείας με διπλή δολοφονία.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής αργά χθες το βράδυ εξαιτίας μιας αφόρητης δυσοσμίας στην περιοχή.

Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος. Γείτονες της οικογένειας αναφέρουν πως είχαν μέρες να δουν τη μητέρα και τον γιο της. Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων είχε πεθάνει το 2019.

Άλλος κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Το πρωί το θολό τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Το γεγονός πως στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, δεν έλειπαν χρήματα και κοσμήματα και οι εικόνες μέσα δεν παρέπεμπαν σε καμία περίπτωση σε αιματηρή ληστεία, έκαναν τους αστυνομικούς να εστιάσουν στο ένα από τα δύο αρχικά σενάρια.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε πως προηγήθηκε ο θάνατος της 63χρονης μητέρας και πώς ο θάνατος του 36χρονου γιου της, δεν ήταν ακαριαίος. Όλα δείχνουν πως ο 36χρονος εκτέλεσε τη μητέρα του με καραμπίνα και μετά από ώρες την έστρεψε στον εαυτό του.

Xρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι να στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του. Μετά τον αυτοτραυματισμό του φαίνεται να έφυγε από το σαλόνι που βρίσκονταν το άψυχο σώμα της μητέρας του και να έφτασε στο υπνοδωμάτιο, όπου και τελικά κατέληξε.

Το όπλο από το οποίο χάθηκαν δύο ζωές, ανήκε στον πατέρα του 36χρονου και σύζυγο της 63χρονης μητέρας του, που βρέθηκαν νεκροί.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια που δεν έδινε δικαιώματα. Ο 36χρονος όπως λένε ήταν ένας άνθρωπος κλειστός και απόμακρος.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια την καραμπίνα και εξετάζει τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να ανιχνευτούν κρίσιμα στοιχεία για την τραγωδία.

«Ήταν ήσυχη οικογένεια»

Το MEGA επικοινώνησε με άτομα της γειτονιάς στην οποία έμεναν, με τους γείτονες να αναφέρουν ότι ήταν ήσυχη οικογένεια.

«Ήταν μία πολύ ήσυχη οικογένεια, δεν είχαν δώσει κάποια αφορμή. Ο γιος είχε κάποια προβλήματα, έπαιρνε κάποια φάρμακα απ’ ότι έχω ακούσει. Ποτέ δεν είχαμε θέματα. Ανέβαινε στην ταράτσα και έκοβε βόλτες», είπε γείτονας της οικογένειας.

Άλλοι περιγράφουν τον 36χρονο ως κλειστό χαρακτήρα, που δεν μιλούσε πολύ με τους γείτονες. Αναφέρεται πως καθόταν με τις ώρες στη βεράντα του διαμερίσματος της οικογένειας, αλλά και στην ταράτσα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Debater.

Έκανε χρήση αναβολικών ουσιών;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να έκανε χρήση αναβολικών ουσιών ώστε να ενδυναμώσει το σώμα του και εικάζεται πως πιθανότατα αυτό είχε επίπτωση στη συμπεριφορά του. Οι παραπάνω πληροφορίες αναμένονται να διευκρινιστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός του 36χρονου βρέθηκε σε ακαμψία, υποδηλώντας πως ο άνδρας ήταν νεκρός τουλάχιστον 20 ώρες πριν εντοπιστεί από τις Αρχές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact