ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον βιασμό της 8χρονης – Το ανώνυμο γράμμα που έκανε την ΕΛ.ΑΣ να κάνει έφοδο στο σπίτι

«Παγωμένο» παρακολουθεί το πανελλήνιο τη νέα υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού μόλις 8 ετών στη Ρόδο.

Το θρίλερ ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, όταν μια ανώνυμη επιστολή έφτασε στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου. Μέσα σε πέντε γραμμές, ο άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό ανέφερε ότι το 8χρονο κοριτσάκι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από οικείο πρόσωπο.

Ευθείς, οι εισαγγελικές αρχές του νησιού έδωσαν εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση και άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι του χωριού όπου διαμένει η οικογένεια του παιδιού, σύμφωνα με το newsit.gr.

Εκεί εντόπισαν τη μικρή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι η μικρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία και είχε βιαστεί παρά φύση.

Το 8χρονο κορίτσι που παρακολουθείται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς όμως έως τώρα δεν έχει κατονομάσει τον δράστη που ασέλγησε πάνω της.

Οι αστυνομικοί έλαβαν κατάθεση και από την μητέρα της η οποία δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα για το ποιος μπορεί να έκανε κακό στο παιδί της. Ταυτόχρονα, οι αρχές της αφαίρεσαν προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τα αδέρφια της 8χρονης υποβλήθηκαν κι εκείνα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν υποστεί και αυτά κακοποίηση, με τον ιατροδικαστή να αναφέρει ότι δεν προέκυψε κάτι τέτοιο. «Μετά από εξέταση που έκανα ο ίδιος στην μικρή 8χρονη διαπίστωσα θετικά ευρήματα βιασμού και βάσει αυτών θα προχωρήσουν και οι έρευνες.

Ακόμα η Αστυνομία δεν γνωρίζει τον δράστη αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα οποία θα απαντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Η μητέρα του κοριτσιού έχει άλλα τρία παιδιά ηλικίας 12, 11 και ένα μωρό ενός έτους. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τα απέκτησε με τον πρώτο της σύντροφο, την 8χρονη με τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση και το μωρό το απέκτησε με τον σύντροφο που έχει το τελευταίο διάστημα. Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της μικρής ο απουσιάζει εδώ και καιρό γιατί εργάζεται στα καράβια και αρνείται να της δώσει διαζύγιο.

«Η κόρη μου είναι είναι παράξενο παιδί» λέει ο παππούς της 8χρονης

Την ίδια στιγμή, οι παππούδες της 8χρονης αναφέρουν ότι εκείνοι έχουν αναλάβει την ανατροφή των τεσσάρων παιδιών, ενώ σημειώνουν ότι έμαθαν για τον βιασμό της εγγονής τους από την αστυνομία: «Εμείς τα μεγαλώνουμε και δεν αντέχω αυτό που έχει γίνει, μου την πήραν και μου την πήγαν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει.

Η κόρη μου έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Τα πλένω, τα μαγειρεύω και τα φροντίζω. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, πώς έγινε και ποιος ήταν δεν ξέρω» δήλωσε ο παππούς στο protothema.gr.

Ο παππούς της 8χρονης δήλωσε επίσης ότι η κόρη του είναι παράξενο παιδί, γεγονός που τον έχει προβληματίσει όλα αυτά τα χρόνια: «Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια και λείπει πολύ καιρό και μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν της δίνει διαζύγιο αυτός γιατί την θέλει ακόμα αλλά αυτή έχει μπλέξει με κάποιον άλλον.

Η κόρη μου έμενε πάνω από μας στο σπίτι και εμείς από κάτω, είναι παράξενο παιδί και δεν ξέρω τι να κάνω, με έχει καλά ο Θεός για να τα μεγαλώσω αυτά τα παιδιά» είπε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact