ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος με όρκους εκδίκησης

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίσσεται η ανείπωτη τραγωδία που συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο, όταν…
από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατάστημα με υδραυλικά βρήκαν φρικτό θάνατο η 42χρονη Διονυσία Τσέλιου και ο 33χρονος πυροσβέστης Ματθαίος Μάντζιος. Την ώρα που το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν τη φονική πυρκαγιά, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, φαίνεται πως δεν πιστεύει ότι πρόκειται για ατύχημα και αναζητεί τους ενόχους. Μάλιστα, οι αδελφές της ορκίστηκαν εκδίκηση πάνω από το φέρετρό της!

 

Τελευταίο «αντίο»

«Πάγωσαν» όσοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου το απόγευμα της Τρίτης για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Διονυσία, όταν είδαν να την αποχαιρετούν για πάντα τα δύο αγγελούδια της, ο 18χρονος Κωνσταντίνος και ο 14χρονος Αλέξανδρος. Τραγική φιγούρα ο μικρότερος γιος της, ο οποίος προσπαθούσε να βρει παρηγοριά στον ώμο του αδελφού του και του πατέρα του. Ολοι μαζί προσπαθούσαν αγκαλιασμένοι να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Απαρηγόρητοι ήταν ο σύζυγος της Διονυσίας, Γιώργος, η ηλικιωμένη μητέρα της Σωτηρία και οι τρεις αδελφές της, Ειρήνη, Ερρικα και Ελενα.

 
Ωστόσο τη στιγμή που η σορός της άτυχης μητέρας μεταφερόταν στην τελευταία της κατοικία μια κραυγή έσκισε την ατμόσφαιρα: «Θα πάρουμε εκδίκηση για ό,τι σου έκαναν. Αυτοί που φταίνε θα το πληρώσουν ακριβά!» φώναξε μια από τις αδελφές της… Και έπειτα έφυγαν, αφού έδωσαν όρκο εκδίκησης πάνω από τον τάφο της, αλλά και σε ένα από τα στεφάνια που συνόδευαν τη σορό της αδελφής τους.

 
«Καλό ταξίδι, αδελφή μου “υπέροχη”. Θα έρθω να σε βρω, αλλά όχι ακόμη… Εχω να τελειώσω την Αποστολή!!!» έγραφε η αδελφή της Ελενα.

 
Μουδιασμένος ο κόσμος άρχισε να διερωτάται τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί οι συγγενείς της αδικοχαμένης Διονυσίας ζητούν εκδίκηση και δικαίωση. Οπως μας είπαν οι γείτονες της οικογένειας στην οδό Ιπποκράτους όπου συνέβη η τραγωδία, δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουγαν απειλές και όρκους εκδίκησης να βγαίνουν από τα χείλη των συγγενών της 42χρονης γυναίκας.

«Θα το πληρώσουν ακριβά»

Το απόγευμα της Δευτέρας -μία μέρα πριν από την κηδεία- η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, είπαν χαρακτηριστικά. Συγγενείς της 42χρονης, που είχαν φτάσει από την Καρδίτσα στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, εκτόξευαν απειλές και ζητούσαν εκδίκηση.

«Θα πληρώσουν για ό,τι της συνέβη. Θα το πληρώσουν ακριβά!» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που ακούγονταν σε όλο το τετράγωνο.

Η «Espresso» μίλησε με τις δύο αδελφές της Διονυσίας, την Ερρικα και την Ειρήνη. Ωστόσο δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

«Προς το παρόν, δεν έχουμε να πούμε τίποτα… Μόλις κηδέψαμε την αδελφή μας» τόνισαν, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα η ηλικιωμένη μητέρα τους Σωτηρία κατέρρεε, μην μπορώντας να αντέξει τον χαμό του παιδιού της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact