ΕΛΛΑΔΑ

Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για καφετζούδες, κεταμίνη και μπράβους

Για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες απάντησε γραπτώς η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

Τρία τα ερωτήματα που τέθηκαν στην 33χρονη κρατούμενη: Αν είχε βάλει μπράβους να επιτεθούν στον Μάνο Δασκαλάκη, αν αναζητούσε στο διαδίκτυο ουσίες που σκοτώνουν και αν πήγαινε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για καφετζούδες, κεταμίνη και μπράβους

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα ότι δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα θεωρώντας τα αστεία, διαψεύδοντας ότι δεν έχει πάει σε καφετζούδες και δεν έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου», είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Γιατί δηλώνει ενοχλημένη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Επίσης, όπως σημειώνεται στον τηλεοπτικό σταθμό, οι δικηγόροι της τής έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα». Πλέον όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν στις δικαστικές αρχές, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact