ΚΟΣΜΟΣ

Τι αποκαλύπτει η "σκλάβα του σεξ" που "καίει" τον πρίγκιπα Άτριου της Βρετανίας (Φωτογραφίες)

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία από τις αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πρίγκιπα Άντριου ο οποίος κατηγορείται ότι «μοιράστηκε» με τον Αμερικανό τραπεζίτη Τζέφρι Επστάιν, μία ανήλικη ως… «σκλάβα του σεξ».

Η ανήλικη πρωταγωνίστρια της «ροζ» υπόθεσης, Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ή αλλιώς «Τζέιν Ντόου 3», ισχυρίζεται ότι παρείχε ερωτικές υπηρεσίες στον τραπεζίτη Επστάιν για τρία χρόνια, κατηγορία η οποία ανάγκασε τη δικαιοσύνη να επιβάλει 13 μήνες φυλάκιση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η νεαρή Ρόμπερτς, γνώρισε τον Άντριου κατά τη διάρκεια ενός δείπνου και ο πρίγκιπας κοιτούσε επίμονα το… ντεκολτέ της ανήλικης.

«Πήγαμε σε ένα κλαμπ στην ιδιωτική αίθουσα. Ο Άντριου μου έφερε ένα κοκτέιλ από το μπαρ και μου ζήτησε να χορέψουμε. Μου έπιανε τους γοφούς και χαμογελούσε. Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά δημοσίως και όχι από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ένιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν», δήλωσε.

Η κοπέλα συνέχισε λέγοντας ότι μετά το χορό και το ποτό οι δύο τους μεταφέρθηκαν στο σπίτι κοινού γνωστού όπου πέρασαν το βράδυ καθώς η ανήλικη ήταν το «δώρο» του γαλαζοαίματου.

Για τη νύχτα μαζί του, μάλιστα, υποστηρίζει ότι πληρώθηκε με 15.000 δολάρια από τον Επστάιν επειδή παρείχε στον ίδιο σεξουαλικές χάρες και γιατί κοιμήθηκε με τον πρίγκιπα Άντριου.

«Ήμουν η προσωπική σκλάβα του», δήλωσε η γυναίκα αναφερόμενη στον Αμερικανό τραπεζίτη και πρόσθεσε ότι έκανε ό,τι της έλεγε.

Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να πει «όχι» σε οποιοδήποτε θέλημά του. Βέβαια, διευκρίνισε ότι ο ίδιος ο Άντριου δεν της έδωσε ποτέ χρήματα «με τα χέρια του», αλλά πάντα ο Αμερικανός φίλος του φρόντιζε για την αμοιβή της «αφού διασκέδαζα τους φίλους του».

Πρόσθεσε δε ότι η δεύτερη φορά που συναντήθηκε με τον πρίγκιπα ήταν το 2001 στην έπαυλη του Επστάιν.


Στο μεταξύ, ο Δούκας του Γιορκ επιμένει πως δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της, ενώ σε ανακοίνωση από το παλάτι επισημαίνεται ότι «η υπόθεση σχετίζεται με μια ποινική διαδικασία στις ΗΠΑ με την οποία ο Δούκας του Γιόρκ δεν έχει καμία σχέση. Επομένως δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Ωστόσο, για να διαλύσουμε κάθε αμφιβολία, κάθε κατηγορία για απρεπή σχέση με ανήλικες είναι κατηγορηματικά ψευδής».

Από την πλευρά της, η 30χρονη πλέον Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι στις βίλες του Επστάιν υπάρχουν κρυφές κάμερες οι οποίες κατέγραψαν κάποιες από τις επαφές που είχε με το πρίγκιπα. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τότε οι «γαλαζοαίματοι» θα βρεθούν σε πραγματικά δεινή θέση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact