ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δηλώνει συνεργάτης του Σαμαρά για τις εκλογές του 2009

«Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν εννοούσε ότι έγινε νοθεία»

Η κ. Μπακογιάννη δεν εννοούσε ότι έγινε νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ του 2009, ανέφερε ο στενός συνεργάτης του πρώην αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μιλώντας σήμερα στο Πρακτορείο 194,9 FM.

Ο κ. Βαρτζόπουλος, που την περίοδο εκείνη ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας του κ. Σαμαρά στη Βόρεια Ελλάδα, ερωτηθείς να σχολιάσει τη φράση: «έγιναν πράγματα και θαύματα» με την προσωρινή πτώση του ηλεκτρονικού συστήματος στις εκλογές του 2009, ανέφερε: «Δεν το είπε έτσι η κ. Μπακογιάννη και γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ ήμουν υπεύθυνος της εκστρατείας του κ. Σαμαρά στη Βόρειο Ελλάδα. Τότε πραγματικά είχε πέσει το σύστημα για μερικές ώρες, αλλά το ότι “έγιναν πράγματα και θαύματα” νομίζω το είπε η κ. Μπακογιάννη με το λογοτεχνικό οίστρο που χρησιμοποιεί κανείς μερικές φορές εν τη ρύμη του λόγου του».

Ο κ. Βαρτζόπουλος είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, υπογράμμισε ότι δεν ερμηνεύτηκε σωστά η δήλωση της κ. Μπακογιάννη και τόνισε ότι μέχρι τώρα η συνυποψήφια για την προεδρία στις εκλογές του 2009 έδειξε μια ανωτερότητα που την τιμά.

Με αφορμή τις αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών στους κόλπους της ΝΔ, ο κ. Βαρτζόπουλος επισήμανε επίσης ότι δεν υφίσταται θέμα διάσπασης και προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε πτώση. «Η κυβέρνηση υπέγραψε ένα μνημόνιο, το οποίο όπως και σε όλη την Ευρώπη είναι φιλελεύθερης αντίληψης. Το υπέγραψε μια αριστερή κυβέρνηση γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και προσπαθεί να εφαρμόσει μη προδίδοντας τις αριστερές της αρχές. Αυτό θα οδηγήσει στην πτώση της. Είναι πολύ απλό», επισήμανε.

Καταλήγοντας, χαρακτήρισε αστεία και αφύσικη την πιθανότητα κυβερνητικής συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ θα μπορούσε να συνεργαστεί μόνο για τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικής συνθέσεως, ειδικού σκοπού και ειδικού χρόνου. «Η συνεργασία της κεντροδεξιάς με τη ριζοσπαστική αριστερά είναι αφύσικη και δεν έχει έννοια», σημείωσε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact