ΚΟΣΜΟΣ

Τη δολοφόνησε για μια θέση πάρκινγκ -Με αλλεπάλληλες μαχαιριές [εικόνες]

Ενα πρωτοφανές περιστατικό δολοφονίας συγκλονίζει από το βράδυ της Πέμπτης τη βρετανική κοινή γνώμη.

Η 45χρονη Άλισον Μόρισον δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές, ενόσω ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της στο Χάροου του Βόρειου Λονδίνου και ξεψύχησε στο νοσοκομείο έπειτα από ελάχιστες ώρες.

Η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της είναι ο γείτονάς της, ο 48χρονος Τρέιβορ Γκίμπον, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός δορυφορικών τηλεοράσεων και κεραιών και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, φέρεται να βρέθηκε και το μαχαίρι με τα υπολείμματα από το αίμα της Μόρισον.

Γείτονες κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως είχε προηγηθεί μεταξύ του θύματος και του Γκίμπον έντονη διαμάχη για το μικρό δρομάκι που μοιράζονταν τα σπίτια τους και ενίοτε τον χρησιμοποιούσαν ως χώρο στάθμευσης. Η διαμάχη ξέσπασε όταν το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να το πεζοδρομήσει και από τότε, φέρονταν να τσακώνονταν συχνά για το ποιος δικαιούται να σταθμεύει εκεί το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, ένας μάρτυρας, δήλωσε: «Καθόμουν στο δωμάτιό μου και άκουσα φωνές. Νόμιζα πως ήταν απλά κόσμος που χαζολογούσε. Αλλά στην τρίτη κραυγή έτρεξα έξω και είδα τον δράστη πάνω της». «Ηταν κάτω και ο άνδρας από πάνω της. Είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στα χέρια του, το είδα να γυαλίζει. Αυτό συνεχίστηκε για περίπου ένα λεπτό, τουλάχιστον ένα λεπτό. Ηταν τόσο λυπηρό, τόσο απαίσιο» πρόσθεσε.

Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, η σύντροφος του Γκίμπον, η 52χρονη δασκάλα Μαρία Πέρετ έδωσε στους γείτονες χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο τους ενημέρωνε ότι εκείνη και ο 48χρονος έχουν εγκαταστήσει κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας, ώστε να τους αποτρέψουν να σταθμεύσουν στο μικρό δρομάκι.

«Αυτό (ο καβγάς) γινόταν για περίπου δύο χρόνια. Τη μία έβαζαν κάμερες ασφαλείας και την άλλη αναβόσβηναν φωτάκια για να δείχνουν ότι τους ενοχλούμε» δήλωσε ένας άλλος γείτονας.

Η Μόρισον που ήταν μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, του Κόρι, είχε διευθυντική θέση σε οργάνωση προστασίας καταναλωτών και είχε στο ενεργητικό της πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Οι γείτονες δήλωσαν «συγκλονισμένοι» από τον θάνατό της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact