ΖΩΔΙΑ

Τι δουλειά πρέπει να κάνετε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Το να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Θυμηθείτε πόσο δυσκολευτήκατε να συμπληρώσετε το μηχανογραφικό στα χρόνια του Λυκείου αλλά και πόσες φορές αλλάξατε άποψη για το τι θέλετε να κάνετε όταν μεγαλώσετε.

Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες, σε περίπτωση που είστε ακόμα αναποφάσιστη, με βάση το ζώδιό σας.

Κριός

Αν έχεις γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο δεν κάνεις για δουλειά γραφείου. Η παθιασμένη σου ενέργεια θα χαραμιζόταν με αυτόν τον τρόπο. Οι ηγετικές σου ικανότητες βγαίνουν φυσικά παρόλο που κάποιες φορές μπορεί να είσαι ιδιαίτερα παρορμητική. Οι ιδανικές δουλειές πρέπει να έχουν δύναμη και ηγεσία. Αστυνομικός θα ήταν μία επιλογή. Αν δεν είσαι αθλητικός τύπος, μια δουλειά που σου προσφέρει κίνηση, ποικιλία και ταξίδια σε υψηλόβαθμη θέση θα ήταν τέλεια.

Ταύρος

Χρειάζεσαι σταθερότητα και τη ρουτίνα σου. Παλεύεις για να μπορείς να έχεις την ικανότητα να προβλέψεις ακριβώς τι συμβαίνει και να έχεις τη δυνατότητα για plan A, B και C. Οι δουλειές γραφείου ταιριάζουν στους ρυθμούς σου ή ότι απαιτεί λεπτομερή δημιουργικότητα. Διακοσμητής εσωτερικών χώρων είναι ένα επάγγελμα που έχει και τη δημιουργικότητα και την προβλεψιμότητα που έχει ανάγκη.

Δίδυμος

Δεν χρειάζεσαι οργάνωση. Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και να κάνεις ότι θέλεις με αυτή. Έχεις πολλή ενέργεια και έχεις ταλέντο με τις λέξεις. Η δημοσιογραφία ή η ποίηση σου ταιριάζουν. Το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο δημιουργική.

Καρκίνος

Ο συμπονετικός και συναισθηματικός Καρκίνος προσπαθεί πάντα να βοηθήσει τους άλλους. Έχεις μέσα σου κάτι από τα ζώδια του νερού που χαρακτηρίζονται από τη δημιουργικότητα και έτσι η Νομική και η Ιατρική θα ήταν αποπνιχτικές για σένα. Αυτό που θα σου ταίριαζε είναι η διδασκαλία. Σου αρέσει αρέσει να βλέπεις τους άλλους να λάμπουν χάρη στη βοήθεια που τους έδωσες και το να βλέπεις παιδιά να εξελίσσονται σε έξυπνους ενήλικες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Λέων

Θες να είσαι στο προσκήνιο αν και κάποιες στιγμές μπορεί να λυγίσεις με τον εξονυχιστικό έλεγχο. Το κατάλληλο πεδίο για σένα είναι η Νομική και η Πολιτική. Αυτές οι υψηλού κύρους δουλειές μπορεί να είναι πολύ αγχωτικές αλλά σου επιτρέπουν να είσαι στο φως αλλά παράλληλα να κάνεις καλό στον κόσμο. Η φήμη της pop κουλτούρας είναι κάτι που επίσης σου ταιριάζει και θα μπορούσες να γίνεις Insta-famous.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact