ΖΩΔΙΑ

Τι επιφυλάσσει το 2024 για το κάθε ζώδιο

Όσο πλησιάζουμε προς το νέο έτος, πολλοί ίσως έχουν αγωνία να ανακαλύψουν τι τους επιφυλάσσουν τα άστρα. Σύμφωνα με την αστρολογία, το 2024 θα αποτελέσει ένα μοναδικό ταξίδι για το κάθε ζώδιο, γεμάτο με προοπτικές, προκλήσεις και προσωπικές ευκαιρίες σε διάφορες πτυχές της ζωής του όπως τα ερωτικά, τα οικονομικά, τα εργασιακά, τα θέματα υγείας και οικογένειας.

Από τον Κριό μέχρι τον Ιχθύ ας δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσει το 2024 για το κάθε ζώδιο.

Το νέο έτος θα ζήσουμε ένα πρωτοφανές αστρολογικό γεγονός, που θα επηρεάσει κάθε ζώδιο: Στις 23 Μαρτίου, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του Θανάτου και της Αναγέννησης, περνάει από τον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2044.

Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 έως το 1798, περίοδος κατά την οποία ανακαλύφθηκε το πρώτο επιτυχημένο εμβόλιο για την ευλογιά και ο πλανήτης Ουρανός ενώ είχαμε επίσης την Αμερικανική Επανάσταση, την Αϊτινή, τη Γαλλική Επανάσταση και την αρχή της Βιομηχανικής Επανάστασης. Ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία, την καινοτομία, το διαδίκτυο και τη συλλογικότητα, επομένως θα δούμε κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς. Ανάλογα με τη θέση των πλανητών, η νέα θέση του Πλούτωνα άλλες φορές θα επιφέρει κρίσεις και απώλειες και άλλες φορές θα λειτουργήσει θετικά, βοηθώντας στο να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Κριός: Προβλέψεις 2024

Το 2024 ο Κριός θα βιώσει μία χρονιά γεμάτη με ευκαιρίες, ανάπτυξη αλλά και κάποιες προκλήσεις. Η χρονιά θα ξεκινήσει με πιθανά ταξίδια και εκτεταμένη κοινωνική αναγνώριση. Οι Κριοί μπορούν να περιμένουν πνευματική αναγνώριση, σημαντική πρόοδο στα εργασιακά τους και βελτιωμένη υγεία και ευεξία. Στα ερωτικά θα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αρχικά αλλά οι ελεύθεροι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να βρουν την αγάπη. Σταθερότητα στη δουλειά και ενδεχόμενη αύξηση μισθού βρίσκονται επίσης στον ορίζοντα. Οι σπουδαστές κριοί θα έχουν καλή ακαδημαϊκή πορεία, χάρη στην επιρροή του Δία. Η οικογενειακή ζωή θα είναι σχετικά αρμονική αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην υγεία των γονιών σας. Οι συζυγικοί δεσμοί ενδέχεται να ενισχυθούν και από άποψη υγείας, πολύ μικρά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

Ταύρος: Προβλέψεις 2024

Οι Ταύροι στην αρχή του έτους ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιες οικονομικές προκλήσεις, κάτι που αναμένεται να βελτιωθεί από τον Μάιο, όταν ο Δίας θα εισέλθει στον Ταύρο. Η σκληρή αφοσίωση και δουλειά που έχετε δέιξει μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα την καριέρα σας ενώ θα ενισχυθεί και η κοινωνική θέση και η αυτοπεποίθησή σας. Κάποιοι ταύροι μπορεί να αντιμετωπίσουν ορισμένα ζητήματα στις ερωτικές τους σχέσεις, αλλά προβλέπεται βελτίωση, ιδιαίτερα τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Δεκέμβριο. Οι μαθητές μπορεί να συναντήσουν κάποια εμπόδια, αλλά τελικά θα αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων. Τα οικονομικά των Ταύρων θα είναι κερδοφόρα παρά τα αυξημένα έξοδα. Η οικογενειακή ζωή του ταύρου φαίνεται πολλά υποσχόμενη αρχικά αλλά ανησυχίες λόγω υγείας μπορεί να προκύψουν σε μέλη της οικογένειας αργότερα μέσα στο έτος.

Δίδυμος: Προβλέψεις 2024

Το 2024, οι Δίδυμοι θα αντιμετωπίζουν ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις. Η χρονιά ξεκινά καλά με τον Δία στον ενδέκατο οίκο, φέρνοντας οικονομική ανάπτυξη και επιτυχία στον έρωτα. Η ευνοϊκή θέση του Κρόνου ενισχύει τις κοινωνικές του σχέσεις αλλά ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα υγείας ή στην οικογένεια. Στις αρχές του έτους, το άγχος στο γάμο και οι διακυμάνσεις στα επιχειρηματικά ενδέχεται να προβληματίσουν τον Δίδυμο. Το νέο έτος θα ευνοήσει τα ερωτικά ζητήματα του Δίδυμου, φέρνοντας επιτυχημένες νέες σχέσεις και προοπτικές γάμου. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας αφθονούν, ειδικά από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Οι μαθητές μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και η οικογενειακή αρμονία είναι απαραίτητη παρά τα πιθανά προβλήματα. Οι επιχειρηματίες Δίδυμοι θα έχουν μέτρια επιτυχία.

Καρκίνος: Προβλέψεις 2024

Το ζώδιο του Καρκίνου θα έχει μία καλή αρχή για το 2024, με τον Δία στον δέκατο οίκο να προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Μετά την 1η Μαΐου, ο Δίας στον ενδέκατο οίκο μπορεί να αυξήσει τις δυνατότητες εισοδήματος και να προκαλέσει ενδιαφέρον στην προσωπική πνευματικότητα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής ευνοούν την αγάπη και τα οικονομικά στην αρχή της χρονιάς, αλλά ενδέχεται αργότερα να υπάρξουν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τα οικονομικά. Η χρονιά προβλέπεται να ξεκινήσει ρομαντικά, με ευνοϊκές επιρροές στον οίκο αγάπης. Όσον αφορά στην καριέρα, η σκληρή δουλειά σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε προαγωγή και προβλέπονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά σας. Η οικογενειακή ζωή θα βελτιωθεί, με υποστήριξη από τους μεγαλύτερους και τυχόν αδέρφια. Ο γάμος σας μπορεί να αντιμετωπίσει εντάσεις αλλά ενδέχεται να βελτιωθεί αργότερα. Τα επιχειρηματικά σας μπορεί να παρουσιάζουν διακυμάνσεις, απαιτώντας προσοχή στην υγεία και την ευημερία.

Λέων: Προβλέψεις 2024

Το 2024 θα ξεκινήσει ευνοϊκά για την επαγγελματική ζωή του Λέοντα, με τον Δία και τον Κρόνο να προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης και σταθερότητα. Η σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει θα φέρει επιτυχίες και ενδέχεται να προκύψουν νέες επιλογές εργασίας με λιγότερες προκλήσεις. Το πρώτο εξάμηνο του 2024 φέρνει πολύ ρομαντισμό και πιθανούς γάμους ενώ ενδεχόμενα ταξίδια θα ενισχύσουν τις οικείες σας στιγμές. Θέματα υγείας μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σας στην αρχή της χρονιάς και συνιστάται να προσέχετε τον εαυτό σας. Οι Λέοντες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα λόγια τους και τις λέξεις που επιλέγουν σε πιθανές συγκρούσεις με άλλα άτομα, ιδιαίτερα το β’ εξάμηνο του έτους. Τα οικονομικά του Λέοντα αναμένεται να βελτιωθούν ενώ η οικογενειακή ζωή θα είναι σχετικά αρμονική, με πιθανότητα να ανακοινωθούν νέα μέλη στην οικογένεια! Ορισμένοι Λέοντες θα βρεθούν σε διλήμματα και να χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος: Προβλέψεις 2024

Το 2024 η υγεία θα βρεθεί στο επίκεντρο για τους Παρθένους, απαιτώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και μία υγιή ρουτίνα, αφού η δύναμη του Κρόνου στον έκτο οίκο μπορεί να επηρεάσει τον όγδοο και τον δωδέκατο οίκο. Ο Δίας στον όγδοο οίκο μέχρι τον Μάιο υποστηρίζει την πνευματική ανάπτυξη και την επαγγελματική επιτυχία. Προσοχή στα περιττά έξοδα και τις εργασιακές προκλήσεις αλλά να περιμένετε βελτιώσεις μετά τον Μάιο. Οι πλανητικές θέσεις θα φέρουν ανάμικτα αποτελέσματα στα ερωτικά και την οικογενειακή ηρεμία των Παρθένων. Η επιχειρηματική επιτυχία προβλέπεται με μια στοχαστική προσέγγιση και οι σπουδαστές ή μαθητές μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, αλλά μπορούν να επιτύχουν με σκληρή δουλειά. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να έχει αρχικά τρωτά σημεία και αναμένονται οικονομικά οφέλη, αλλά συνιστάται να κάνετε προσεκτικές δαπάνες. Η υγεία απαιτεί προσοχή και η αυτοπειθαρχία είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή προβλημάτων.

Ζυγός: Προβλέψεις 2024

Το ετήσιο ωροσκόπιο του Ζυγού για το 2024 προβλέπει άνθηση στα ερωτικά και τον ρομαντισμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει και σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να φέρει προκλήσεις όπως καθυστερήσεις, υπερβολικές προσδοκίες και προβλήματα επικοινωνίας. Αναμένονται θετικές περίοδοι για τους άγαμους, οι οποίοι μπορεί να βρουν ένα καλό ταίρι μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου. Οι Ζυγοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες προκλήσεις, στις οποίες θα βοηθήσει να ζητήσετε καθοδήγηση από τους μεγαλύτερους. Ο οικονομικός προγραμματισμός είναι ζωτικής σημασίας λόγω πιθανών απρογραμμάτιστων δαπανών. Συνιστώνται μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε ακίνητα, αλλά πρέπει να αποφεύγονται οι επιθετικές προσεγγίσεις. Οι Ζυγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα δάνεια και τα χρέη.

Σκορπιός: Προβλέψεις 2024

Οι Σκορπιοί μπορούν να περιμένουν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές και προκλήσεις που θα οδηγήσουν τελικά σε ανάπτυξη. Η χρονιά ξεκινά θετικά, με τους Σκορπιούς να νιώθουν θετικοί και γοητευτικοί προς τους άλλους. Προβλήματα στα οικονομικά και στην υγεία μπορεί να προκύψουν μέχρι τον Μάιο, αλλά οι σχέσεις αναμένεται να γίνουν πιο αρμονικές με την πάροδο του χρόνου. Συνιστάται προσοχή στις αποφάσεις που θα λάβετε. Τα ερωτικά θα αρχίσουν με θετικό πρόσημο στην αρχή του χρόνου αλλά θα υπάρξουν προκλήσεις και εντάσεις από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, που όμως θα ξεπεραστούν και η αγάπη προβλέπεται να ανθίσει ξανά. Οι Σκορπιοί θα έχουν μια σταθερή επαγγελματική πορεία, με ευκαιρίες για αλλαγή εργασίας, ειδικά γύρω στον Οκτώβριο. Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας. Οι μαθητές Σκορπιοί μπορεί να αντιμετωπίσουν ανάμεικτες καταστάσεις και κάποιες δυσκολίες στα ερωτικά αλλά ισορροπία στην οικογενειακή ζωή.

Τοξότης: Προβλέψεις 2024

Το 2024 θα είναι μια ελπιδοφόρα χρονιά για τους Τοξότες, αλλά συνιστάται προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις που καθοδηγούνται από έντονα συναισθήματα. Ο Δίας ενισχύει τους ρομαντικούς δεσμούς, την τύχη και τα οικονομικά στην αρχή της χρονιάς. Μετά την 1η Μαΐου, μπορεί να προκύψουν ανησυχίες που έχουν να κάνουν με την υγεία και διακυμάνσεις σε τομείς που μέχρι τώρα ήταν ευνοϊκοί. Ο Κρόνος στον τρίτο οίκο ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα, διευκολύνοντας την επίτευξη μεγάλων στόχων. Μπορεί να προκύψουν προκλήσεις, αλλά το να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας είναι το κλειδί για την επιτυχία. Στην ερωτική ζωή του Τοξότη προβλέπονται σκαμπανεβάσματα και μπορεί να προκύψουν προκλήσεις από τον Άρη και τον Ήλιο στον Τοξότη. Τα επαγγελματικά μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, με ευκαιρίες εκπαίδευσης. Η δυναμική της οικογένειας αλλάζει κατά τη διάρκεια του έτους και η σταθερότητα στο γάμο βελτιώνεται το τελευταίο τρίμηνο. Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες ξεκινούν θετικά και η υγεία αναμένεται να παραμείνει μέτρια με την κατάλληλη φροντίδα.

Αιγόκερως: Προβλέψεις 2024

Το 2024 αναμένεται να είναι ευνοϊκό για τους Αιγόκερους, οι οποίοι μπορούν να περιμένουν θετικές εξελίξεις όπως αυξημένα έσοδα, βελτιωμένες σχέσεις και επιτεύγματα στο χώρο εργασίας. Τα οικονομικά ευνοούνται, χάρη στον Κρόνο στον δεύτερο οίκο ενώ όποιες προκλήσεις προκύψουν θα τις αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση. Η επιρροή του Δία στον τέταρτο οίκο μέχρι τον Μάιο θα ενισχύσει τόσο την οικογενειακή όσο και την επαγγελματική ζωή. Αναμένεται πρόοδος στα ερωτικά ενώ αν έχετε ήδη σύντροφο, οι σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του θα ενισχυθούν. Δώστε μεγάλη προσοχή στην οικογένειά σας, καθώς η καλλιέργεια ισχυρών δεσμών μαζί τους θα είναι κρίσιμη για την επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο Δίας στον τρίτο οίκο σάς ενθαρρύνει να πάρετε υπολογισμένα ρίσκα, κάτι που θα οδηγήσει πιθανώς σε επιτυχία στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Οι μαθητές είναι πιθανό να διαπρέψουν αν εργαστούν σκληρά αν και θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις. Να είστε προσεκτικοί στο γάμο σας. Συνολικά, η υγεία σας αναμένεται να είναι κυρίως καλή, με μόνο μικρά προβλήματα.

Υδροχόος: Προβλέψεις 2024

Το 2024 ο Υδροχόος θα βελτιώσει τις δεξιότητες του ενώ παράλληλα θα διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες. Ενώ οι προκλήσεις είναι αναπόφευκτες, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το τελευταίο τρίμηνο, καθώς μπορεί να χρειαστεί να πάρετε συναισθηματικές αποφάσεις και να προκύψουν εμπόδια. Ωστόσο, η σκληρή δουλειά και οι δεξιότητές σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία και πιθανή προαγωγή. Στην ερωτική ζωή του Υδροχόου θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα για το 2024. Το πρώτο εξάμηνο φαίνεται πολλά υποσχόμενο για σύσφιξη σχέσεων, ενώ το δεύτερο μπορεί να φέρει προκλήσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία και τη δέσμευση. Να είστε προσεκτικοί περισσότερο τον Απρίλιο, τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο. Η περίοδος από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο μπορεί επίσης να επιφέρει κάποιες ασυνήθιστες επιθυμίες ή θέματα μυστικοπάθειας. Η συζυγική σας ζωή θα ωριμάσει με τη θετική επιρροή του Δία και του Κρόνου ενώ αναμένεται να έχετε την υποστήριξη που ψάχνετε από τον σύζυγό σας. Αργότερα μέσα στο έτος ενδέχεται να υπάρξουν προκλήσεις και μειωμένος ποιοτικός χρόνος με το ταίρι σας λόγω πρόσθετων ευθυνών ή πιθανών συγκρούσεων. Μείνετε υπομονετικοί και διατηρήστε ανοιχτή επικοινωνία. Στα οικονομικά, οι Υδροχόοι θα πρέπει να περιμένουν έσοδα αλλά θα πρέπει και να είναι προσεκτικοί στα έξοδα τους. Το νέο έτος είναι ευνοϊκό για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός οχήματος για πρόσθετη άνεση. Οι συγκρούσεις ιδεών με τους μεγαλύτερους θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Από άποψη υγείας, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή και την υγιεινή τον Απρίλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, καθώς μπορούν να συμβάλουν στο άγχος.

Ιχθύς: Προβλέψεις 2024

Σύμφωνα με το Ετήσιο Ωροσκόπιο του 2024, οι Ιχθύες θα συναντήσουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και θα πάρουν έξυπνες αποφάσεις. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, θα σας υποστηρίξει σε θέματα χρημάτων και οικογένειας, οδηγώντας ενδεχομένως σε αυξημένη ευημερία. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι με άτομα που μέχρι τώρα δεν το κάνετε, όπως τα πεθερικά σας. Μετά την 1η Μαΐου, ο Δίας θα υποστηρίξει περαιτέρω τα επιχειρηματικά σας σχέδια και θα ενισχύσει τις σχέσεις σας. Ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου στον δωδέκατο οίκο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους απαιτεί προσοχή με τα οικονομικά σας. Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία για ταξίδια στο εξωτερικό. Στην αρχή του έτους, η ερωτική σας ζωή θα είναι θετική, αν και ο Άρης μπορεί να φέρει κάποια μικρά προβλήματα. Στα μέσα της χρονιάς, ο Ήλιος και ο Άρης θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Η υγεία των αγαπημένων σας μπορεί να είναι ανησυχητική. Στη δουλειά σας, θα αποδώσετε καλά και υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα να εργαστείτε σε άλλη χώρα. Για τα άτομα που σπουδάζουν, η αρχή του 2024 θα είναι ευνοϊκή και παρά τις πιθανές προκλήσεις, η σκληρή δουλειά θα οδηγήσει σε επιτυχία. Η οικογένειά σας μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας, απαιτώντας προσεκτικούς χειρισμούς σε καταστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Καθώς μπαίνουμε στο 2024, το σύμπαν μάς ενθαρρύνει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να υιοθετήσουμε μια στοχαστική προσέγγιση σε διάφορες πτυχές της ζωής μας. Είτε πρόκειται για αγάπη, δουλειά, χρήματα, υγεία ή οικογένεια, τα αστέρια προσφέρουν καθοδήγηση για το ταξίδι μας. Λάβετε υπόψη ότι ενώ οι ουράνιες δυνάμεις μπορεί να έχουν αντίκτυπο, οι αποφάσεις μας τελικά είναι αυτές που διαμορφώνουν την πορεία μας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact