ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

ariesΔεν υποχωρείς όπως παλιά και τα λες πλέον -και πάλι- έξω από τα δόντια. Οι προϋποθέσεις για να είναι ένα πρόσωπο κοντά σου είναι αρκετές, εσύ αρκεί να γεφυρώσεις κάποιες διαφορές που σας χωρίζουν. Ειδικότερα αν είναι Ταύρος, Σκορπιός ή Αιγόκερως θα γίνουν φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβετε ο ένας τον άλλον. Επικοινωνείς πιο εύκολα και αυτό σε βοηθάει να εξομολογηθείς ακόμα και τον έρωτά σου. Με τον Καρκίνο έχεις κάποιες ιστορίες, οι οποίες σίγουρα θα σε ζορίσουν. Βρίσκεσαι συνέχεια μέσα σε ένα τοπίο ξεκαθαρίσματος – αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά, λόγω του πλανήτη Ουρανού που σου αποκαλύπτει την αλήθεια, την μια και μοναδική! Αυτό συμβαίνει κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις αν είσαι στο σωστό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

taurusΟριοθετείς με τον τρόπο σου κάποια πράγματα που θέλεις να γίνουν, γιατί αν δεν το κάνεις τα νεύρα και ο θυμός σου μπορεί να σου χαλάσει όλες τις ισορροπίες που έχεις δημιουργήσει. Μπορεί να βλέπεις ότι ο άλλος δεν ανταποκρίνεται όπως θέλεις στον έρωτά σου και να έχεις απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η προστασία και η φροντίδα από έναν Καρκίνο θα σου κάνει καλό και κάπως θα ηρεμήσεις, ενώ επίσης και η οικογένειά σου θα παίξει ρόλο για την προσωπική σου ηρεμία! Η ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σε αιφνιδιάσει, γιατί μπορεί να μπει σαν σίφουνας στην ζωή σου και να σε αναστατώσει. Ο Σκορπιός είναι κοντά σου άλλα έχετε κόντρες που χρειάζεται να τις προσέξετε και οι δυο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

geminiΈχεις μπροστά σου καλύτερες προοπτικές: τουλάχιστον θα μπορέσεις να κρατήσεις μια σχέση αν το θέλεις, γιατί θα έχεις μεγαλύτερη ελευθερία βούλησης. Ο Σκορπιός μπορεί να ασκεί πάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία και σε έλκει έντονα με τον τρόπο του – με την σκέψη του και τα μαγνητικά του κύματα! Αν «κολλήσεις» μαζί του δεν είναι εύκολο μετά να φύγεις. Το μόνο που θα βάλεις σαν στόχο είναι να περνάς καλά και να υπάρχει μεταξύ σας ερωτική έλξη. Έχεις πάντως στο μυαλό σου να κάνεις κάποια ταξίδια και μέσα από αυτό θα κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο που θα ταιριάξετε από την πρώτη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancerΑνακατεύεσαι με πολλά πράγματα, γιατί νιώθεις ότι έχεις ενέργεια και κυρίως ότι μπορείς να φτιάξεις κάτι που έχει χαλάσει. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάτσει για ένα διάστημα ακόμα κοντά σου, οπότε θα έχεις ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα ή να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει και είναι στα μέτρα σου. Η ανάγκη αυτή θα είναι περισσότερο αυξημένη αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Στη σχέση με έναν Σκορπιό βλέπεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και να γίνει περισσότερο ερωτική, αλλά και «μοιραία». Χαμήλωσε τους τόνους με τον Κριό γιατί μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας έντονη έλξη, αλλά πιθανόν να κρατήσει για λίγο: Πιθανόν μια διαφορά ηλικίας αυτή την στιγμή να μην σε ενοχλεί, αλλά αργότερα να σε ενοχλήσει…

ΛΕΩΝ

leoΜπορεί να έχει μπει ο Δίας στο ζώδιό σου και να έχεις αρχίσει να νιώθεις καλύτερα, αλλά προς το παρόν, στο ερωτικό θέμα, νιώθεις κάπως περίεργα και πιθανόν να έχεις και μια κρυφή ζήλεια να σε σιγοκαίει. Βέβαια δεν θα το δείξεις, γιατί δεν θέλεις να εκτίθεσαι, αλλά μπορεί να σου γίνει έμμονη ιδέα και να χαλάσεις κάποιες όμορφες καταστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες πιθανόν να έχεις επιθετικότητα στον λόγο και με τον τρόπο σου να πετάς καρφιά ή ειρωνικά σχόλια. Ο Σκορπιός σίγουρα θα σε τριγυρίζει γιατί δεν έχει σκοπό να αφήσει εύκολα τα όπλα. Με τον Τοξότη πηγαίνεις, γενικά, καλά, αλλά μην αρχίσεις να δημιουργείς αντιζηλίες και αντιπαλότητες γιατί θα είναι το θανάσιμο αμάρτημα από την πλευρά σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgoΑναζητάς κάπως να ηρεμήσεις για να περάσεις χαλαρά και ήσυχα. Αλλά πιθανόν ένα πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή σου με ένα κρυφό τρόπο να μην σε αφήσει να ησυχάσεις και πολύ. Ο Υδροχόος που βρίσκεται και στον χώρο της δουλειάς σου συνέχεια θα βρίσκει κάτι για να επικοινωνεί μαζί σου, ή εσύ θα το κάνεις αυτό γιατί θέλεις οπωσδήποτε να έχεις καλύτερη επαφή μαζί του. Η σχέση με Σκορπιό θα δυναμώσει πάρα πολύ, αρκεί να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες για να μην χαλάσει η μεταξύ σας επαφή. Το καλύτερο από όλα είναι να μην αρχίσεις να ρωτάς συνεχόμενα για το ένα και το άλλο. Αν θέλει θα στο πει ο ίδιος, χωρίς να μπαίνεις εσύ σε αδιακρισίες. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η σχέση με Ιχθύ θα έχει και ένα κομμάτι μεγάλης ψευδαίσθησης αλλά μπορεί να μην θέλεις να δεις την πραγματικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

libraΈχεις ήδη ξεκινήσει να νιώθεις καλύτερα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι μπορείς να ελέγχεις όλες τις καταστάσεις και είσαι καλά μέσα στην σχέση σου. Απλά ανοίγεσαι περισσότερο με φίλους και νέες γνωριμίες και αυτό σου κάνει καλό, κυρίως αν νιώθεις μοναξιά. Η επιστροφή ενός Υδροχόου θα γίνει άμεσα γιατί θα καταλάβει ότι τελικά δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά σου. Φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρους λογαριασμούς και να μην μπλεχτείς με την σχέση σου σε θέματα οικονομικά, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που δεν χρειάζεται να περάσεις. Το καλύτερο από όλα είναι να χαλαρώσεις όσο μπορείς, να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτόν σου και να αποκτήσεις μεγαλύτερη εσωτερική γνώση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και τις ξαφνικές ανατροπές που μπορεί να έχεις με έναν Κριό ή έναν Καρκίνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpioΟ συγκεντρωτισμός σου σε βάζει να ελέγχεις την κατάσταση και αυτό πιθανόν να σε κάνει να νιώθεις καλά, αλλά ακριβώς αυτό μπορεί να ενοχλεί έναν Ταύρο, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό μπορεί να βρίσκεστε σε κόντρα. Χρειάζεται να προσέξεις και να ελέγξεις τα νεύρα σου γιατί μπορεί να έχεις μεγαλύτερη δράση και ενεργητικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις εσωτερική ηρεμία. Αντίθετα, βρίσκεσαι στην τσίτα και μπορεί να την πληρώνουν οι γύρω σου. Η σχέση με Καρκίνο θα γίνει καλύτερη γιατί θα βρείτε τα κοινά σας σημεία που σίγουρα είναι το σπίτι και η οικογένεια. Το σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σου θα αυξηθούν υπερβολικά, σε σημείο να μπορείς να κατακτήσεις εύκολα έναν Κριό που σίγουρα στο θέμα το σεξουαλικό είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Υδροχόος θα ξαναμπεί στην ζωή σου με ένα τρόπο πολύ περίεργο και αναπάντεχο. Η φιλική στάση που έχει μπορεί να σε εκνευρίζει, αλλά δεν σταματάει λεπτό να σου αρέσει και να σου δημιουργεί μεγάλη έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittariusΟι συνθήκες δεν είναι ακόμα πολύ ερωτικές. Μπορεί βέβαια να ακούσεις όμορφα λόγια, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα βρεθείς με το πρόσωπο που θέλεις. Υπάρχει ένας μυστικός έρωτας, ανεκπλήρωτος, που σε τρελαίνει γιατί δεν βλέπεις να γίνεται κάτι εύκολα μεταξύ σας. Και εσύ βιάζεσαι, δεν μπορείς να κρατηθείς. Ο Ταύρος πιθανόν να σκέφτεται αν μπορεί να είναι μαζί σου γιατί δεν σε εμπιστεύεται και κυρίως σε ζηλεύει αρκετά. Μάλλον θέλει αποκλειστικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό δεν το βλέπει εύκολο από σένα, λόγω της μεγάλης κοινωνικότητάς σου. Μπορείς βέβαια να βάλεις τους όρους σου, αλλά μάλλον δεν θα πιάσουν τόπο. Η ερωτική εξομολόγηση που θα σου κάνει ένα Λιοντάρι θα είναι πολύ ξαφνική και έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricornΑναγκάζεσαι να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις όχι τόσο για τους άλλους, αλλά λόγω ορισμένων συνθηκών που επικρατούν. Το ότι υποχρεώνεσαι να φανείς περισσότερο στους κύκλους σου και να κάνεις κάπως την μεγάλη ζωή μπορεί να μην σου αρέσει και πολύ αλλά το βλέπεις αναγκαίο κακό για να μπορέσεις να πας με τα νερά ενός Λιονταριού που σε ενδιαφέρει. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σίγουρα οτιδήποτε σε έχει πονέσει και τραυματίσει μπορεί τώρα, με κάποιο τρόπο, να θεραπευτεί. Το καλό είναι ότι θα νιώσεις και εσύ αγάπη αλλά και την ανάγκη της συγχώρεσης. Να θυμάσαι ότι αυτό είναι περισσότερο καλό για τον εαυτόν σου και όχι για το άλλο πρόσωπο. Η ανάγκη ενός Σκορπιού να είστε μαζί, σου βάζει ένα παραπάνω στόχο να κάνεις πράγματα για τον εαυτόν σου για να νιώθεις όμορφα. Αν σε ενδιαφέρει ένας Κριός να προσέξεις τις τρέλες του γιατί στην αρχή μπορεί αν ενθουσιαστεί μαζί σου και μετά να σε πετάξει από την ζωή του ξαφνικά και απρόσμενα. Γι’ αυτό χρειάζεται να πάρεις τις προφυλάξεις σου και τα μέτρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquariusΥπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα αυτή την στιγμή στην ζωή σου, από άτομα τα οποία με τον τρόπο τους προσπαθούν να σε «εγκλωβίσουν» και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Κυρίως ένα Λιοντάρι θα σου κάνει στενό μαρκάρισμα να είστε μαζί, σε σημείο που θα σε καταπιέσει αρκετά. Αν βρίσκεις κοινά σημεία μαζί του, ξεκίνησε την σχέση σου – αλλά αν δεν βρίσκεις και θέλεις χρόνο, καλύτερα να παραμείνετε φίλοι. Γιατί το Λιοντάρι δεν κάνεις γρήγορες σχέσεις προτιμάει την σταθερότητα. Οπότε θα χρειαστεί να διαλέξεις τι θέλεις ακριβώς. Με τον Σκορπιό αν έχετε χωρίσει υπάρχει ακόμα μέσα στο μυαλό σου η σκέψη του, αλλά περιμένεις να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Τελικά, βέβαια, αν δεν το κάνει μάλλον θα το κάνεις εσύ, γιατί τα βλέπεις τα πράγματα πιο απλά!

ΙΧΘΥΕΣ

piscesΈχεις δουλέψει για να έρθει η στιγμή που μπορείς να απολαύσεις περισσότερο την ερωτική σου ζωή και γενικά ό,τι σε ευχαριστεί μέσα στη σχέση. Πάντως, σε σχέση με άλλες φορές, θα περάσεις καλά και θα εκτονωθείς. Η σχέση με Καρκίνο και Σκορπιό θα δέσει αρκετά και δεν θα έχετε μεταξύ σας μεγάλες κόντρες. Το πιο δύσκολο είναι αν σου αρέσει ένα Λιοντάρι, γιατί εκεί τα πράγματα είναι μοιραία που μπορεί να γίνουν χωρίς καν να το καταλάβεις και εσύ να βρεθείς ξαφνικά εγκλωβισμένος/η μέσα στην σχέση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα όριά σου και να μην αφήσεις κανέναν να σε πληγώσει ή να σε υποχρεώσει να παίξεις τον ρόλο του θύματος. Αν αμφιβάλλεις για τα αισθήματα ενός Κριού, δεν έχεις παρά να το διαπιστώσεις με ξεκάθαρο τρόπο παρά να κάνεις μηχανορραφίες πίσω από την πλάτη του: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις ανοικτά και με αγάπη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact