ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους κάθε είδους, χάρη στις γρήγορες επικοινωνιακές αντιδράσεις και κινήσεις σου, αλλά και με τις ώριμες, αξιόλογες απαντήσεις σου! Εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα! Έχεις συνεχώς, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, βάζοντας περιορισμό σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου χαλάσουν το κέφι τελευταία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς το ενδιαφέρον μόνο αξιόλογων ανθρώπων σήμερα και πολύ πιθανό, μία νέα γνωριμία, εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την δυνατότητα να δείξεις με πράξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου στον σύντροφο, ώστε να νιώσει σίγουρος και ήρεμος με την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνεις φιλοδοξίες και επιτυχία μόλις ήρθε! Οικονομικά, θα έχεις μόνο καλές εξελίξεις κι αυτή χάρη στην σωστή σου διαχείριση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις με την ειλικρινή, καθαρή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και επαφές! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα, για το κέφι σου και την οξυδέρκεια σου και είσαι κάθε στιγμή, πανέτοιμος να απολαύσεις όλες τις χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις την σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες, με τον σύντροφο ή να οργανώσετε μαζί ένα ταξίδι ή εκδρομή, για το άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, φλερτ, συναισθηματικές επαφές, ερωτική περιπέτεια και ανεμελιά! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων, αυτήν την φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, χρειάζεται προσοχή, γιατί πιθανόν να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις, λόγω αυθορμητισμού και ανεμελιάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, ισχυρή ανάγκη και τάση για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα των γύρων σου και εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις σωστές αποφάσεις! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τώρα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά προσπάθησε πριν «ανοιχτείς», να αναγνωρίσεις εσύ πρώτα τις βαθύτερες επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή γοητεία σου, την σεξουαλική σου ενέργεια, και το μυστήριο που αποπνέεις, ώστε να σαγηνεύσεις το άτομο που επιθυμείς! Η ημέρα θα σου φέρει αξιόλογες και πολύ γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι στην σεξουαλική εύνοια και το πάθος, αλλά όχι, σε καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνεις με τις ικανότητες σου και την διορατικότητα σου! Στα οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, φιλικότητα, καθαρότητα και ανιδιοτέλεια! Είναι η ιδανική ημέρα, η σημερινή, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω συγκυριών ή καυγά, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον σήμερα βάζεις προτεραιότητα την εξωτερική εμφάνιση και το στυλ, παρά την προσωπικότητα του άλλου, στις γνωριμίες που θα προκύψουν. Μην ξεχνάς όμως, πως η επιφανειακή προσέγγιση του έρωτα, φέρνει εφήμερη ερωτική τύχη. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ζήσετε μαζί τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, που ίσως αργότερα να μετανιώσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact