ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Διάφορα θέματα, Ζυγέ μου, σ’ έχουν αγχώσει, δημιουργώντας σου ένα αίσθημα δυσφορίας για κάποια κοντινά σου άτομα. Πρέπει σήμερα να βρεις τον τρόπο να τα προσεγγίσεις και να συζητήσεις με σοβαρότητα μαζί τους αυτά τα ζητήματα. Έχεις στο μυαλό σου πολλά σχέδια, που θέλεις να πραγματοποιήσεις και δεν πρέπει να αφήσεις πίσω σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, Ζυγέ μου, φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις κι είναι σίγουρο, ότι θα βρεθείς πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε σήμερα να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το αγχώδες και το οξύθυμο του χαρακτήρα σου, Σκορπιέ μου, δε σε αφήνουν να σκεφτείς με σύνεση και ηρεμία. Μεγαλοποιείς κάποια γεγονότα κι αυτό σε κάνει να χειρίζεσαι λανθασμένα τις καταστάσεις. Προσπάθησε σήμερα να διαχειριστείς τη νευρικότητα σου και να γαληνέψεις λίγο την ψυχή σου. Αν τα καταφέρεις, όλες οι λύσεις θα έρθουν στα πόδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε σήμερα να νιώσει καλύτερα. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις πως κάποια φλερτ μπορεί να φέρουν πολύ περισσότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδόσεις σου μπορούν να ξεπεράσουν τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε ενοχλήσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μην αγνοείς τα μηνύματα που σου στέλνει η διαίσθησή σου, Τοξότη μου, και δώσε μεγάλη προσοχή στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου. Μην εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε, χωρίς να σου αποδείξουν πρώτα την αλήθεια και τη σοβαρότητα των λόγων τους. Ασχολήσου με πράγματα που έχεις αφήσει σε αναμονή, για να βρεις χρόνο να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου, Τοξότη, οπότε θα καταφέρεις να φτιάξεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, καθώς αυτές τις μέρες θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μη μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο, ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να καταφέρεις πρώτα ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με υπομονή και σκληρή προσπάθεια, Αιγόκερε, έχεις κατορθώσει να πετύχεις τους στόχους που είχες βάλει για τη ζωή σου. Τώρα, έχεις την ευκαιρία να θέσεις καινούργιους και να προχωρήσεις σε μια νέα εποχή, με δεσμεύσεις και σημαντικά μαθήματα που θα βοηθήσουν την ψυχική ισορροπία και την πνευματική σου βελτίωση, αλλάζοντας παράλληλα συνήθειες και προτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο, ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις θέσει στη δουλειά σου, Αιγόκερε, είναι πολύ ισχυρές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, και ειδικότερα ζητήματα νόμου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact