ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα, Κριέ, κι έχεις μια ουσιαστική σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Θέλεις να είσαι κοντά στα άτομα που αγαπάς και να συζητάς μαζί τους όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Σήμερα, με ό,τι κι αν ασχοληθείς, θα πετύχεις, αφού δρας με πάθος και μεθοδικότητα, χωρίς να εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε όλες τις διαφορές που έχετε, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις νέες αλλαγές, για να τη βελτιώσεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οι προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ωριμότητα της σκέψης κι η μεθοδικότητά σου, Ταύρε, σε βοηθούν σε όλα όσα αναλαμβάνεις να διαχειριστείς. Σήμερα, θα βρεις τον τρόπο που χρειάζεται, για να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ θα λειτουργείς πάντα με σύνεση. Φίλοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σου σε δικά τους θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε μου, και δε θα σου λέει ξεκάθαρα μερικά πράγματα. Φρόντισε να μη φορτιστείς και απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς, προσπάθησε πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου με στόχο το να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, με σωστή δουλειά και λίγη σύνεση, θα πετύχεις σπουδαία πράγματα και θα ξεχωρίσεις. Έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα που μπορούν να σε κάνουν να διακριθείς. Συγκεντρώσου λίγο, προσέγγισε τα πράγματα με σοβαρότητα και θα δεις, ότι οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Δίδυμέ μου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα διευθετήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Οι συνεργασίες κι οι αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από αμέλεια, Καρκίνε μου, κι επειδή καταπιάνεσαι με πολλά, αφήνεις πίσω σου άλυτα προβλήματα και καταστάσεις, που μελλοντικά θα γίνουν εμπόδια στην εξέλιξή σου και θα φρενάρουν την πορεία σου. Ασχολήσου με αυτές τις υποχρεώσεις και όπου δυσκολευτείς, ζήτα τη βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου, που έχει τη δυνατότητα να συνδράμει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις θέσει, είναι πραγματικά γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη περισσότερο, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην αγχώνεσαι. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, Καρκίνε, ενώ και τα σχέδια που έχεις για τον επαγγελματικό σου τομέα, σε οδηγούν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα εκπέμπεις τόση σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, που θα είναι αδύνατον σε κάποιον να μη σε προσέξει. Θα προσελκύεις γύρω σου καινούργια άτομα και θα αποκτάς νέους φίλους. Θα έχεις καλή διάθεση και θα μεταφέρεις την αισιοδοξία σου και στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Λέων, για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να εκνευριστείς, αλλιώς δε θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα, ότι μπορείς να προσφέρεις κι άλλα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το ήθος, η εντιμότητα κι η καλοσύνη σου, Παρθένε, δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο κάποιον. Αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με ευθύτητα κι έχεις πάντοτε τη διάθεση να βοηθήσεις σε ό,τι χρειαστούν. Σήμερα, θα απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη όλων και αυτό θα σου δίνει ηθική ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να αναδείξεις τον ερωτισμό σου, να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι το μέλλον σού επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα ζητήματα της εργασίας σου, Παρθένε, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις στις κινήσεις σου περισσότερο προγραμματισμό, αφού ήδη έχεις βγει από το πλάνο σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact