ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των άλλων, την προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους, αφού αυτή η ξαφνική συντηρητική σου και ώριμη στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα! Μπορεί κάποιες στιγμές να δείχνεις λίγο πιο απρόσιτος, απ’ότι συνήθως, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, πράγμα που το πετυχαίνεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες για την σχέση σας, γίνονται πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, λες ένα μεγάλο όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Αρπάζεις λοιπόν αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι σίγουρη, οικονομικά όμως σε αγχώνουν οι μαζεμένες υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, ο τομέας που είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα, είναι αυτός της φιλίας! Φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους κοντά σου και προστάτεψε την σχέση σου μαζί τους! Γενικά, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, αλλά και ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, επειδή απλά νομίζεις πως το φιλικό ενδιαφέρον, είναι και ερωτικό! Παρερμηνεύεις συμπεριφορές και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την αλλαγή και την απαραίτητη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Απέφυγε μόνο κόντρες και εντάσεις, χωρίς λόγο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πετυχαίνεις στόχους, στις επαγγελματικές σου συναλλαγές! Οικονομικά, όσο ξοδεύεις, τόσο… ξεμένεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω για τώρα, προσπάθησε να μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο»! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα και καταλαβαίνεις αμέσως, αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και αληθινό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε μία ιστορία παρασκηνιακή ή κρυφή, γιατί θα κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα νιώθεις κουρασμένος και αρνείσαι να δουλέψεις με σύστημα, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες αργότερα! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές την σημερινή ημέραΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact