ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ καταφέρνεις να ξεφύγεις από τα τελευταία μπερδέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Συγκεκριμένα, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις εσύ ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και στην καρδιά σου και ποιοι αξίζουν εμπιστοσύνη, συναισθήματα και φυσικά την δική σου παρουσία! Μην ανεχτείς την αναποφασιστικότητα κάποιων σήμερα και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες που σου λένε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται σήμερα, με άτομο που φαινομενικά μπορεί να δίνει την εντύπωση πως είναι άστατος και παρορμητικός στα συναισθηματικά του, όμως πραγματικά θα αναζητήσει στο πρόσωπο σου την αληθινή αγάπη! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δύσκολες καταστάσεις που θα έρθουν στην καριέρα, δεν θα σε πτοήσουν, αφού θα είσαι συνεχώς σε εγρήγορση! Οικονομικά θα είσαι αγχωμένος, ιδίως για χρέη και εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο πάζλ για ικανούς και δυνατούς λύτες! Πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου! Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους εμπιστευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε λοιπόν να μην δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος σήμερα! Από την μια άτομα που σε στηρίζουν έντιμα και από την άλλοι άτομα που σε φθονούν! Οικονομικά, θα υπάρξει μόνο εύνοια και αύξηση εσόδων!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις πως η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται! Έρχονται γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και μία διαφορετική θεωρία για την ζωή! Μην αφήσεις λοιπόν, λεπτό να πάει χαμένο! Η ημέρα θέλει πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα με τόλμη και χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται ο σύντροφος σου και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να βρεις νέους τρόπους για να κινήσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, θα χρειαστεί να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες και έγγραφα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, φίλε Καρκίνε, θα είναι δυσκολίες και αναποδιές! Ωστόσο, θα διαπιστώσεις πως αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν στον δρόμο σου, θα λειτουργήσουν θετικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και καλή! Πέρα όμως από την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν και ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα, πως ο σύντροφος σου, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βάλε σήμερα στόχους που έχουν πραγματική ουσία και θα δεις πως σιγά-σιγά θα εκπληρωθούν! Οικονομικά κάνεις έξοδα για χάρη άλλων!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Αυτό φυσικά θα έχει και ανταμοιβή, η όποια έχει να κάνει με ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Καλό είναι να σε βλέπουν πιο ανέμελο, αλλά τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα, θα προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις, γι’αυτό κράτα το μέτρο και τα όρια! Επίσης, φίλοι και γνωστοί σου φέρνουν ένα καλό νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Ωστόσο, η τάση σου για ανεξαρτησία, θα τον κάνει πολλές φορές να νιώσει ανασφάλεια για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, με την βοήθεια ενός φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες υπερβολικές και προκλητικές σου ιδέες και συμπεριφορές , θα φέρουν προβλήματα και σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα θέλει προσοχή και ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, απατηλές ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις, διαίσθηση και φαντασία, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν! Βάζε κάποια όρια στο καλό που κάνεις για τον άλλο, γιατί δεν είναι απαραίτητο πως και εκείνος θα στο ανταποδώσει! Ποτέ λοιπόν μην ξεχνάς την φωνή της λογικής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις τον έρωτα όμορφο σαν παραμύθι, αλλά πολύ πιθανόν να σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς, που η λογική σου ξέρει πως δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να υπάρξουν αρχικά κάποιες τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά στο τέλος της ημέρας, πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, σε βοηθά η αυξημένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σχέδια, τα οποία όμως θα ολοκληρώσεις από αύριο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact