ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές τους ν’ αποδειχθούν πολύτιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα πολύ καλά στη σχέση σου, Κριέ, αν διώξεις εμμονικές σκέψεις που ίσως έχεις στο ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και σε χαμηλούς τόνους να πεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βαρύς φόρτος εργασίας μαζί με ένταση, Κριέ μου, συνθέτουν το επαγγελματικό σου σκηνικό σήμερα. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις, Ταύρε, πρέπει ν’ αποτελεί αντικείμενο καλής σκέψης από πριν. Ευτυχώς, έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα αποφύγεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Ταύρε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που έχουν σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις μαζί του, για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Ταύρε, και ν’ αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα. Κάνε μόνο προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές και καλό είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από σήμερα, Δίδυμε, θα διανύεις μια περίοδο που οι θετικές εξελίξεις γενικά θα σ’ ευχαριστούν και θα σου δίνουν κουράγιο κι αισιοδοξία. Μπορείς, λοιπόν, να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα, που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Θα προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ τα θέματα γραφειοκρατίας ή συμβολαίων ευνοούνται τη σημερινή μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μην κάνεις κινήσεις, Καρκίνε μου, πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, διότι θ’ απογοητεύσεις. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν, βρίσκοντας χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Σκέψου καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση που έχεις βάλει τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις και θ’ ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, Καρκίνε, για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι ν’ αφήσεις τους άλλους ν’ αποφασίσουν. Μην πάρεις σήμερα εσύ κάποιο ρίσκο. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, αλλιώς θα βγεις από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact