ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ένα από τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά, είναι η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι και να εκμεταλλεύεσαι ότι καινούργιο έρχεται είσαι απόλυτα δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου! Σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια και πολλές θα είναι οι θετικές εξελίξεις και οι αλλαγές τώρα, με ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα, λόγω της αυξημένης τύχης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος οι φιλικές σου συναναστροφές και σχέσεις, είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν και θα φέρουν θετικές ερωτικές εξελίξεις για σένα σήμερα, ιδίως με μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ισχυρή έλξη για το περίεργο και το ασυνήθιστο στον έρωτα και έτσι σπας τα ταμπού σου στις προσωπικές σου στιγμές με τον σύντροφο σου, γεγονός που τον ξαφνιάζει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων! Οικονομικά, μετανιώνεις για παλαιότερα απρόσεκτα έξοδα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες. Τα συναισθήματα σου νικούν την λογική σου και αποφασίζεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου! Διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν απογοητεύσεις και δυσάρεστες αποκαλύψεις που θα πλήξουν την σχέση σου, ειδικά αν έχεις μπλέξει με ένα άτομο απαγορευμένο ή έχεις κρυφό δεσμό! Μην κάνεις λόγω πάθους, απρόσεκτα λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει αρκετή ανασφάλεια, αφού δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με το άτομο που σε ενδιαφέρι και τι νιώθει για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι εμφανής η βελτίωση, όσον αφορά τα οικονομικά σου! Επαγγελματικά όμως, δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές με συναδέλφους και πολλές συζητήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα έχεις ισχυρή επιθυμία, αλλά και ικανότητα να διεκδικήσεις και πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και αλλαγές, που θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, σοφός, με αποτελεσματικότητα σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι πανέτοιμος, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιλέγεις να λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με το συναίσθημα, απορρίπτοντας την λογική! Ωστόσο, η ισχυρή σου γοητεία και λάμψη, μπορεί πανεύκολα να μαγέψει τον οποιοδήποτε σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις και μεταβολές σήμερα, αλλά αυτή η ηρεμία, θα σε ικανοποιήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνεις επαίνους και αναγνώριση! Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις αρκετό άγχος, αλλά τελικά ανταπεξέρχεσαι στα πάντα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact