ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναναστροφές, λόγω καχυποψίας! Γενικά όμως χρειάζεται προσοχή, αφού οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Μην ασχολείσαι με τέτοιου είδους αντιπάλους, αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να σε βλάψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε υποψιασμένος και κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν ένας παρασκηνιακός έρωτας, να πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου και να αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Μπορεί το πάθος να σε παρασύρει, αλλά προσοχή γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, ιδίως στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αναποδιές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου για μία απόλυτα θετική ημέρα! Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές τώρα και θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Θα συναναστραφείς με πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα! Μάλιστα, μέσα από φιλικές συναναστροφές και κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες, θα αποκτήσεις κέρδη και οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ανανέωση και αναζωπύρωση της σχέσης σου με τον σύντροφο σου! Απλά πείτε ναι σε ψυχαγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες ή ακόμα και την ευκαιρία να μετατρέψεις μία φιλία σε έναν μεγάλο έρωτα! Απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα απαιτεί ωριμότητα στην καριέρα, αφού ανατροπή θα υπάρχει στους επαγγελματικούς στόχους και στις συνεργασίες σου! Αστάθεια θα φέρει η ημέρα και για τα οικονομικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα απέφυγε και διόρθωσε πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου θέση, εικόνα και υπόσταση, αφού πλέον έχεις την ικανότητα να ακολουθήσεις μία αξιοθαύμαστη δημόσια και κοινωνική ζωή! Ήρθε η στιγμή να ξυπνήσεις τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και τους υψηλούς στόχους σου και σήμερα να καταφέρεις να τους πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου σου, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου, αλλά και για τις προσωπικές υποθέσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό σταθερό δεσμό, ο οποίος θα σε ανεβάσει πολύ κοινωνικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, δρας αποτελεσματικά, κατακτώντας την επιτυχία σε ό,τι στόχο ή σκοπό κι αν έχεις σήμερα! Οικονομικά, πετυχαίνεις ορθή διαχείριση χρημάτων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact