ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα Ζυγέ! Σήμερα πιθανόν να αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων, αλλά και εξαιτίας κάποιων συγκυριών, να είσαι απόμακρος συναισθηματικά και επιφυλακτικά εκφραστικός. Ήρθε η στιγμή, να δεις κάποια πράγματα ρεαλιστικά! Απέναντι στους ανθρώπους που θα επικοινωνήσεις σήμερα, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και ίσως ψυχρός, όμως η σοβαρότητα σου, θα κερδίσει σίγουρα τον απόλυτο σεβασμό των άλλων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα, με τον σύντροφο σου και ουσιαστικές συζητήσεις που θα φέρουν οφέλη στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Το φλερτ καλά κρατεί και εσύ το απολαμβάνεις, αλλά με ωριμότητα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, η επιτυχία είναι δεδομένη, σε οποιαδήποτε δράση ή απόφαση σου! Εύνοια επίσης θα υπάρχει και στις οικονομικές σου συναλλαγές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα Σκορπιέ! Ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση σήμερα! Μπορείς να αναμένεις πολλές επαφές και επικοινωνίες, ευχάριστα νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και λόγια, που ξαναφέρνουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς επικοινωνιακά και εκμεταλλεύσου σε αυτόν τον τομέα, την τύχη σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις πια την κτητικότητα και την ζήλια του συντρόφου σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην χαλάς την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, εξαιτίας ενός ανούσιου καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να φλερτάρεις και να χορταίνεις κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα αποφεύγεις κάθε είδους ευθύνη, γεγονός που θα φέρει αρκετά επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα και ανατροπές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό Μήνα Τοξότη! Σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επικοινωνίες και επαφές σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, όπως και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς χωρίς λόγο, να έχεις το πάνω χέρι και να εξουσιάσεις κάθε πρόσωπο που έχεις πάρε-δώσε και ενίοτε να χειραγωγείς τις καταστάσεις, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου, αργά ή γρήγορα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο σου, αλλά επιπλέον πιθανόν να σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζήλια και κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, σήμερα ξέρεις και έχεις τον τρόπο για να το γοητεύσεις και να το σαγηνεύσεις, μέσω της επικοιωνιακής οδού!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε μεγάλα προβλήματα! Οικονομικές δράσεις και ενέργειες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact