ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα Κριέ! Σήμερα είσαι απίστευτα ευαίσθητος, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Όμως και εκείνη σου δείχνουν με κάθε τρόπο την συμπάθεια, την αδυναμία και την αγάπη τους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των επικείμενων θετικών γεγονότων μέσα στο σπίτι! Καλό θα ήταν, να μην είσαι τόσο προστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην θεωρήσουν την συμπεριφορά σου, αποπνικτική!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν και επιμένεις, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν αμοιβαία αισθήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’αυτό σκέψου πριν από κάθε κίνηση σου! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα Ταύρε! Σήμερα ετοιμάσου να νιώσεις ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες, ο περίγυρος σου θα θελήσει να σου εκφράσει με ποικίλους τρόπους, τα αισθήματα του και τις σκέψεις του! Η ευθεία και άμεση συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου και τους στόχους σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Σχέσεις με αδέρφια, βελτιώνονται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως φαίνεσαι ψυχρός και απόμακρος στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναισθηματισμό! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα παραδόξως, θα προτιμήσεις το φλερτ και το επικοινωνιακό παιχνίδι, κυρίως μέσω διαδικτύου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και οξυδέρκεια και αποζητάς το ίδιο απ’τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου. Οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες, σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα Δίδυμε! Σήμερα είσαι αποφασισμένος να φέρεις όλες τις καταστάσεις στα μέτρα σου και θα τα καταφέρεις εύκολα! Θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Προσπάθησε ωστόσο, να μην γίνεσαι τόσο αυστηρός με τους άλλους και να θες να ελέγχεις τα πάντα εσύ! Επειδή δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι, θα τους κακοφανεί αυτή η συμπεριφορά! Φρόντισε, λοιπόν να κρατήσεις την καλοπροαίρετη και ευέλικτη προσωπικότητα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο σου, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή! Σταματάς να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις ανούσιες και θες απλά να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής και ήρεμος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, ενδεχομένως να έχεις κάποιες καθυστερήσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι θετικές! Οικονομικά, να αναμένεις κάποια ξαφνικά έσοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact