ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Κριός

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα τα επίπεδα άνεσης και οι πρακτικές σου δραστηριότητες βρίσκονται σε μεγάλη εστίαση. Ενώ αναζητάς περισσότερη σταθερότητα και προβλεψιμότητα, οι ενέργειες της ημέρας σε κρατούν σε μια ελαφριά κατάσταση ροής. Είναι λογικό να δίνεις στον εαυτό σου και στους άλλους χώρο και ελευθερία. Μπορεί ωστόσο να υπάρχει μια ανυπομονησία με θέματα που δεν λειτουργούν όπως θα ήθελες. Είναι καλύτερο να μην μιλάς πολύ γρήγορα για ένα θέμα, ακόμα και ερωτικό, όσο πιεστικό κι αν φαίνεται.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αντιδράς γρήγορα και απαντάς με αυτήν τη διέλευση, ειδικά καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό σήμερα. Τα γεγονότα φαίνεται να προκαλούν δυσαρέσκεια, αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να λύσεις προβλήματα. Ωστόσο πρέπει να προσέχεις να μην πιέζεις τα πράγματα. Η επιστροφή σε ένα παλιό θεραπευτικό σχήμα ή μέθοδο μπορεί να είναι ενδεδειγμένη.

Δίδυμοι

Η σημερινή Σελήνη σηματοδοτεί την ανάγκη να αποκαταστήσεις την ενέργεια σου. Ετοιμάζεσαι για έναν νέο κύκλο που ξεκινά αύριο και είναι καλή ιδέα να σκεφτείς και να ξεκουραστείς. Παρόλα αυτά τα ανταγωνιστικά συναισθήματα αλλάζουν κατεύθυνση και η επιθυμία να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία ή να κάνεις δικά σου πράγματα είναι πιο ισχυρή από ότι συνήθως. Οι πιέσεις για να παραμείνεις ψύχραιμη ή να τηρήσεις τους κανόνες υπάρχουν επίσης και μπορεί να αισθανθείς διχασμένη.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον τομέα των επιθυμιών, των σχεδίων και των φίλων σου όλη μέρα έχεις κίνητρο να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας σου. Ωστόσο η ιδιωτική σου ζωή μπορεί να είναι ζωντανή και οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν ένα φόβο για το ότι δεν είσαι έτοιμη ή προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Το κλειδί για τη μείωση του άγχους είναι ο εντοπισμός των περιοχών όπου έχεις πληγωθεί και στη συνέχεια συνειδητά να χαλαρώσεις λίγο.

Λέων

Με τη σημερινή Σελήνη είσαι πιο προσανατολισμένη στους στόχους και γνωρίζεις τους κανόνες ή τα σχέδια σου. Ωστόσο κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά και οι ιδέες είναι μοναδικές. Ενώ οι διελεύσεις σήμερα είναι περίπλοκες, η επίγνωση ορισμένων προβλημάτων μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις. Το να ανησυχείς για ένα πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά από το να το αντιμετωπίσεις. Διαχειρίσου προσεκτικά θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή και συγκράτησε την ανυπομονησία.

Παρθένος

Η σημερινή διέλευση της Σελήνης εξάπτει την περιέργεια και την επιθυμία να ανακαλύψεις. Είσαι λίγο πιο αυθόρμητη και μια ιδέα ή γνώμη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Θέλεις να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να ευδοκιμήσεις. Ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές κινήσεις σήμερα καθιστώντας συνετό να μειώσεις λίγη από την πίεση ώστε να μπορέσεις να μειώσεις και το άγχος. Δεν είναι εύκολο να λάβεις μια απόφαση σήμερα και οι απογοητεύσεις μπορεί να μεγεθύνονται.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου συνεχίζοντας να ενθαρρύνει την ανάγκη σου για περισσότερη άνεση και σύνδεση. Απροσδόκητα συναισθήματα και επιθυμίες μπορεί να εμφανιστούν έντονα. Μπορεί να προκύψουν κάποια άλυτα ζητήματα και μπορείς να επωφεληθείς αν τους δώσεις προσοχή. Η επιθυμία να επεκτείνεις, να μάθεις και να βιώσεις τη ζωή από πρώτο χέρι έρχεται σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες σου να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση στον τομέα της συνεργασίας σου τονίζοντας την ανάγκη για αλληλεπίδραση. Οι ενέργειες του σήμερα είναι πιο έντονες αλλά θα μπορούσαν να βοηθήσουν να φανούν τα προβλήματα, ώστε να μπορέσεις να τα αφήσεις πίσω σου. Μπορεί να είναι απογοητευτικό αν κάποιος νιώσεις ότι δεν σε παίρνει σοβαρά ή αν οι εντάσεις στη σχέση σου παρεμβαίνουν στη μέρα σου. Ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσεις κάποια θαμμένα συναισθήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 6ο ηλιακό σου οίκο αναδεικνύοντας τις συνήθειες, τις καθημερινές υποθέσεις, την υγεία και τα καθήκοντα σου. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα που επιδιώκεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Ακόμα κι έτσι οι πτυχές σήμερα τείνουν να αυξάνουν τις εντάσεις και μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις ή αγανακτισμένα συναισθήματα. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στις ανάγκες κάποιου και τη δική σου επιθυμία για αυτάρκεια και ασφάλεια.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 5ο ηλιακό σου οίκο, της χαράς, της ευχαρίστησης και της ψυχαγωγίας. Αν και θα πρέπει να προσέχεις την τάση να βιάζεις τα πράγματα, σήμερα είναι γενικά μια καλή στιγμή για να νιώσεις απελευθέρωση μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Ωστόσο η φιλοδοξία σου να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες είναι ισχυρή αλλά η υπομονή σου είναι μικρή σήμερα, ειδικά αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται αρκετά γρήγορα. Τα επώδυνα σημεία που ανοίγουν μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα αλλά έχεις την ευκαιρία να τα θεραπεύσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και εσύ συνεχίζεις να αναζητάς χώρο και χρόνο για να επικεντρωθείς. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις σε οδηγούν λίγο προκαλώντας ένταση, αλλά ίσως και κάποιο κίνητρο για να βελτιώσεις τα πράγματα. Ο στόχος είναι να εντοπίσεις συνήθειες και συμπεριφορές που σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις την καρδιά σου, να επιδιώξεις την αγάπη ή να εκφραστείς δημιουργικά.

Ιχθείς

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της επικοινωνίας σου και είσαι πιο διατεθειμένη να συνδεθείς και να μοιραστείς σήμερα. Είναι μια ελαφριά επιρροή αλλά οι σημερινές πτυχές μπορεί να προκαλέσουν κάποιες εντάσεις. Ενώ προσπαθείς για περισσότερη ανεξαρτησία, η ταυτόχρονη επιθυμία για περισσότερη ασφάλεια, ζεστασιά και προσωπική προσοχή μπορεί να φαίνεται ότι ανταγωνίζεται. Είναι πιθανώς σοφό να εντοπίσεις τομείς της ζωής σου που σε κρατούν σε εγρήγορση και σε εμποδίζουν να λάβεις τον χρόνο διακοπής που χρειάζεσαι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact