ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα του άλλου και αυτό θα ανταμειφτεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου! Παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Καταφέρνεις και δένεσαι πολύ γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις τις οικογενειακές και συγγενικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση σήμερα, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή και σταθερή κατάληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική εύνοια αφού δείχνεις πλήρη αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου και δεν αφήνεις καμία εκκρεμότητα! Οικονομικά, κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, αφού σήμερα έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπερβολικό! Μπορεί κάποιες εξελίξεις να είναι επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δεν θα σε πειράξει καθόλου, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη την σημερινή ημέρα να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε θέλουν ή αισθάνονται ερωτευμένοι μαζί σου και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ορισμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνονται, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας! Οικονομικά οι δυσκολίες επιτέλους αποχωρούν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ιδίως για καλοπέραση ή ανεμελιά! Οφείλεις να είσαι αρκετά συγκρατημένος και να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Παρ’όλ’αυτά, οφείλεις να βρεις και χρόνο για την ξεκούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος θα νιώσει δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρχίσει και βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και αναζητάς το τέλειο και το ιδανικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το οξυδερκές μυαλό σου, οι ικανότητες σου αλλά και την ωριμότητά σου, θα φέρουν επαγγελματική βελτίωση! Οικονομικά, πιθανόν σήμερα να ξοδέψεις αρκετά για τους ανθρώπους που αγαπάς, διότι νιώθεις υπεύθυνος για αυτούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα έχει πολλές στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και κυρίως ευθύνες, θα σου φέρει αρκετές δυσκολίες! Ωστόσο, σε χαρακτηρίζει χάρη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο και έτσι πολλές θα είναι οι επαφές και οι νέες γνωριμίες που θα έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι βέβαιο σήμερα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και με απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά και καλοπέραση! Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένα διλήμματα, αναποφασιστικότητα αλλά και συμπεριφορά ψυχρότητας από μέρους σου, θα φέρουν αρνητικότητα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν σταματήσεις τις υπερβολές και τις επιπολαιότητες έγκαιρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πιθανόν θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και ίσως προτιμήσεις την μοναξιά σου ή έστω, θα θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Επιπλέον, μία σημερινή αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες «μάσκες» ατόμων που σε περιβάλλουν, να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αφοσίωση και αποκλειστικότητα από τον σύντροφο σου, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Γενικά, η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη! Αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, πετυχαίνεις πολλά, μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων και μάλιστα απρόσμενα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact