ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, είσαι κεφάτος, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Η ημέρα θα σου φέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες ένταση, εμπειρίες και περιπέτεια! Είναι η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής!! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για ανούσια επανάσταση και εμμονή πως όλοι περιορίζουν την ελευθερία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία με ένα άτομο, που θα μοιράζεται μαζί σου τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις όμορφα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και ιδίως τις στιγμές που νομίζεις πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας σου τους όρους του, ενώ απλά εκείνος σου εκφράζει κάποιες επιθυμίες του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα είναι αρκετές οι προκλήσεις και οι αναποδιές στην εργασία, αλλά εσένα σου αρέσουν τα δύσκολα και πάντα ανταπεξέρχεσαι! Τα οικονομικά σου, μπορεί να είναι φαινομενικά εντάξει, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, αν κάνεις παρορμητικά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου, την προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους! Αυτή η ξαφνική συντηρητική σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Ενδεχομένως, να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος, απ’ότι συνήθως και αυτό γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν σε καλύπτουν πια επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Ετοιμάσου λοιπόν, για αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου, όπως και πραγματικότητα, πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αξιοποιείς όπως πρέπει κάθε νέα ευκαιρία που προκύπτει και φυσικά πετυχαίνεις! Οικονομικά, να θυμάσαι πως κάποιες στιγμές θα πρέπει να ξοδεύεις και για απολαύσεις και όχι μόνο για υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, ο τομέας που είναι φανερά ευνοημένος, είναι εκείνος της φιλίας! Οι φίλοι είναι αυτοί που σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ό,τι πρόβλημα ή δυσκολία χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους και μην επιτρέπεις να ενταχθεί ο καθένας στη ζωή σου, ενώ δεν σε συγκινεί πνευματικά και ουσιαστικά! Επίσης, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, σε όλους τους τομείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν έχεις διαλευκάνεις και σιγουρέψει ότι τα συναισθήματα του άλλου είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την ανατροπή, να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο σου, αν τελευταία είχατε «βαλτώσει»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Γνωρίζεις να διαχειρίζεσαι σήμερα άψογα τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Η επιτυχία είναι στο χέρι σου!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact