ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία,, υπόσχονται σε σένα φίλε Κριέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις , δημιουργία και άπειρη λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου, περισσότερο από ποτέ! Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και έχεις έντονη ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται, από την απίστευτη γοητεία και λάμψη σου! Ετοιμάσου για άπειρες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετά λάθη στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, λόγω ανέμελων και υπερβολικών εξόδων! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, αγαπητέ Ταύρε, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου προκαλούν ανασφάλεια! Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που θα έχεις την εύνοια που χρειαζόσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σε απασχολήσει ξανά σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για συμβίωση και επίλυση παλαιών διαφορών με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικόςκαι απόλυτα ικανός με ό,τι κι αν καταπιαστείς! Ενδεχομένως να υπάρχουν επιπλέον έξοδα, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς, συγγενείς και γείτονες! Θα έχεις ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες και μία καθησυχαστική είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά από το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θες συναισθηματική επικοινωνία και επαφή, περισσότερο από ποτέ και ναι, την πετυχαίνεις και η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σου, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, λόγω των ικανών εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, αν επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή!Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα! Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στον σεξουλικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις! Τύχη θα έχεις, επίσης στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση κι αν αποφασίσεις σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact