ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια για την Εβδομάδα που ξεκίνησε;

Τι λένε τα Ζώδια για την Εβδομάδα που ξεκίνησε;

Τι μας περιμένει αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Καλή διάθεση και σιγουριά ασυνήθιστη για την παρορμητική φύση του ζωδίου σας θα χαρακτηρίζει τις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη θα ηρεμήσει κάποιες ανησυχίες σας και οι μέρες δείχνουν αρκετά χαλαρές. Ο Ερμής κάνει δύσκολες τις μετακινήσεις και δημιουργεί αναβολές για λίγο ακόμα, ανατρέποντας προγραμματισμένα. Τύχη και προτάσεις που επαναφέρουν μια ευκαιρία θα έχετε οι γεννημένοι 6, 7/4ου, όμως οι δυσκολίες θα εξακολουθήσουν για τους 3/4ου, που πρέπει γενικά να προσέχουν. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσέχοντας οικονομικούς χειρισμούς και αποφεύγοντας ριψοκίνδυνα ανοίγματα, είστε μπροστά σε μια εβδομάδα που δεν έχει να δώσει κάτι σημαντικό. Η στάση του Ερμή φρενάρει επαγγελματικά θέματα και καθυστερεί έσοδα, όμως αυτό θα κρατήσει λίγο. Καλές επαφές με άτομα που σας εκτιμούν θα έχετε οι γεννημένοι 7 έως 14/5ου, όμως οι μέρες δεν είναι ιδανικές ούτε για ξεκινήματα ούτε για σημαντικές αποφάσεις. Η Κυριακή δείχνει να είναι πιο ξεχωριστή και χαρούμενη για όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να προσέχετε τον σκληρό λόγο σας αυτό τον καιρό, ακόμα και όταν σας πνίγει το δίκιο, γι’ αυτό όταν πρέπει μιλήστε και διεκδικήστε διπλωματικά. Η στάση του Ερμή φρενάρει τη σκέψη και τα προγράμματά σας, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Καλό θα είναι να κρατήσετε στάση αναμονής. Οι γεννημένοι από 11 έως 17/6ου ίσως έχετε μια σημαντική επαφή με ένα άτομο ειδικών γνώσεων αυτή την εβδομάδα. Για όλους, Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν πιο ευνοϊκές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στρωθείτε στη δουλειά και στα φιλόδοξα σχέδια της ζωής σας. Μην αφήνετε τις δύσκολες μέρες τον παρορμητισμό και τον πληγωμένο σας εγωισμό να σας παρασύρει σε κόντρες με άτομα που έχετε συμφέρον να τα πηγαίνετε καλά, ακόμα και αν έχετε αιτία να κοντράρετε. Η στάση του Ερμή δυσκολεύει τα οικονομικά σας πρόσκαιρα, ωστόσο οι γεννημένοι 9 έως 16/7ου θα έχετε μια τυχερή μέρα μέσα στην εβδομάδα, που μπορεί να σας χαρίσει μια αιτία να νιώσετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρας.

ΛΕΩΝ
Η τάση σας να τα λέτε έξω από τα δόντια και να κινείστε επιθετικά απέναντι στους άλλους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κοντινό σας περιβάλλον, όπως και οι απρόσεκτες επιλογές που κάποιοι θα πρέπει να αποφύγετε όσο ο Ερμής θα είναι σε στάση. Ομως ανέλπιστη τύχη έχουν τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 9, 10/8ου, που μπορούν να έχουν μια πρόταση που ίσως κάνει καλύτερη τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική τους ζωή. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες θα είναι δύσκολες για τους γεννημένους 27, 28/8ου, καθώς οικογενειακά ή άλλα θέματα θα προκύψουν και θα σας απασχολήσουν έντονα. Η στάση του Ερμή δίνει απρόβλεπτα επαγγελματικά κολλήματα, που ευτυχώς θα διαρκέσουν λίγο αλλά θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε προγραμματισμένες κινήσεις. Εσείς του 3ου 10ημέρου αποφύγετε κόντρες, ακόμα και αν κάποιοι με τη στάση τους σας προκαλούν. Μόνο η Κυριακή δείχνει να μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας χαρίσει καλές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά θέματα ή και θέματα καριέρας ενδέχεται να απασχολήσουν κυρίως τους γεννημένους 7 Οκτωβρίου, που θα έχετε μια πραγματικά δύσκολη εβδομάδα. Αντίθετα, εσείς του 3ου 10ημέρου θα πάρετε ικανοποίηση από εξελίξεις είτε και συναισθηματικές χαρές τις μέρες αυτές. Η στάση του Ερμή μπλοκάρει κάποια επαγγελματικά ή και συναισθηματικά θέματα και δυσκολεύει τον ουσιαστικό διάλογο για λίγες μόνο μέρες. Γενικά, αποφύγετε σοβαρές συναντήσεις και συζητήσεις. Δευτέρα και Τρίτη ως το μεσημέρι σας βοηθούν περισσότερο σε ό,τι και αν κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξοδα απρόσμενα προστίθενται στα προγραμματισμένα και θα σας προβληματίσουν στη διάρκεια της εβδομάδας. Η στάση του Ερμή κάνει και τα επαγγελματικά και τις συμφωνίες δύσκολες. Οι καλές όμως εξελίξεις στα προσωπικά των γεννημένων 8 έως 15/11ου σας κάνουν τους περισσότερο τυχερούς Σκορπιούς αυτών των ημερών. Εσείς μπορείτε είτε να αναθερμάνετε σχέσεις είτε να κάνετε μια γνωριμία είτε και να πάρετε μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σας άτομο. Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη το πιο καλό διάστημα για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές συζητήσεις για πιθανές μετακινήσεις, συζητήσεις που πιθανά να μην καταφέρουν τις μέρες αυτές, και λόγω της στάσης του Ερμή, να καταλήξουν κάπου, όπως και η αναβολή για μια σημαντική συμφωνία, αγορά, συμβόλαιο ή ξεκίνημα μιας δουλειάς φέρνει η εβδομάδα, που δίνει όμως και τύχη στους γεννημένους 9, 10/12ου, που μπορεί να έχουν μια απρόσμενη ευκαιρία κάθε μορφής τις μέρες αυτές. Εσείς του 3ου 10ημέρου ίσως έχετε μια ένταση στο σπίτι που πρέπει να αποφύγετε. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικογενειακά θέματα ή και προβλήματα κάθε μορφής θα συνεχίσουν να απασχολούν και αυτή την εβδομάδα τους γεννημένους 4, 5/1ου, που γενικά πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η στάση του Ερμή θα φέρει μια επαγγελματική ίσως και οικονομική αναστάτωση και ανασφάλεια, που ευτυχώς θα κρατήσει λίγο και δεν θα πρέπει να σας αγχώσει τόσο. Οι γεννημένοι 7 έως 13/1ου θα έχετε καλές επαφές και συναντήσεις τις μέρες αυτές ή ένα ευχάριστο μήνυμα. Η Κυριακή θα σας ξεκουράσει και θα σας χαρίσει καλές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα που καλυτερεύουν οι συνθήκες στη ζωή, τη δουλειά και τα οικονομικά σας, μην κάνετε ξανά λάθη και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει θύμα εκμετάλλευσης διάφορων κολάκων που ξαφνικά σας αγάπησαν. Γι’ αυτό και μη σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και μη μοιράζεστε από εδώ και από εκεί. Η στάση του Ερμή αναβάλει αλλά δεν ματαιώνει προγράμματα και από την άλλη εβδομάδα όλα θα τρέχουν σε κανονικούς ρυθμούς. Δευτέρα και Τρίτη έως το μεσημέρι οι πιο παραγωγικές σας ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ
Πολύ καλές οι προοπτικές (αρκεί να ελέγχετε τη βιασύνη σας, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη) ανοίγονται τόσο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, ακόμα και αν η στάση του Ερμή βραχυκυκλώσει πρόσκαιρα τα προγραμματισμένα σας σχέδια. Οι μέρες δίνουν μια προσωπική ικανοποίηση και μια συναισθηματική εύνοια στους γεννημένους από 7 έως 14/3ου, που είναι και οι πιο τυχεροί αυτών των ημερών σε όλους τους τομείς. Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη οι πιο καλές μέρες για όλους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact