ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό, έχουμε με ευκολία πλέον τον απόλυτο έλεγχο, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και συναναστροφές και επιπλέον εκπληρώνουμε βαθιές επιθυμίες στον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο δηλώνει πως ήρθε η ώρα για καινούριες περιπέτειες! Είσαι συναισθηματικός, ενώ παρουσιάζεις πολλές διακυμάνσεις στην διάθεσή σου. Πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα πάθη και το συναίσθημά σου, διαφορετικά θα σε ωθήσουν σε λάθος επιλογές στα προσωπικά ή ακόμη και στα επαγγελματικά σου. Είσαι φιλόδοξος και σήμερα λειτουργείς περισσότερο εγωκεντρικά. Απόφυγε τις λογομαχίες και τον περιττό ανταγωνισμό, συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους και θα πάνε όλα καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι σε καλή εσωτερική σύνδεση με τις βαθύτερες ανάγκες σου. Κατά συνέπεια τείνεις να γίνεσαι αμετακίνητος στα ερωτικά σου. Οι συναισθηματικές σου διακυμάνσεις αποτελούν τον λόγο κάποιων απομακρύνσεων, οπότε προσπάθησε να τις περιορίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να είσαι αποφασιστικός και τολμηρός, όμως απαιτείται να προσέξεις την τονισμένη αυτοπεποίθησή σου. Σήμερα επιδιώκεις το ακατόρθωτο και μπορείς να βγεις νικητής, μονάχα εφόσον πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή. Ακόμη κι αν επιλέξεις να συναντηθείς με παρέες, προτιμάς να παραμείνεις ο καλός ακροατής, παρά να πεις κουβέντες παραπάνω, κοινοποιώντας ιδιωτικές σου πληροφορίες! Η ημέρα είναι καλή για παρασκηνιακή δράση, οργάνωση των μελλοντικών σου βημάτων, αποκάλυψη μίας αλήθειας ή ενασχόληση με τον ψυχικό σου κόσμο. Αν σκόπευες να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, η Τετάρτη είναι η κατάλληλη ημέρα, χάρη στο ευνοϊκό αστρολογικό σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διαχειρίζεσαι την ερωτική σου ζωή με εχεμύθεια και κρατάς τις προσωπικές στιγμές για τον εαυτό σου. Τελείως παρορμητικά, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο που πλέον αποτελεί παρελθόν, απλά και μόνο για να βεβαιωθείς ότι είναι καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ήπιες εξελίξεις παρουσιάζουν τα επαγγελματικά σου, γιατί είσαι σήμερα ένας από εκείνους τους τύπους που προτιμούν να καθίσουν σε μία ‘γωνίτσα’ και να εργαστούν σκληρά, μα σιωπηλά. Με τον τρόπο αυτόν μπορείς να αποφύγεις και τα λάθη απροσεξίας και να σχεδιάσεις καλύτερα τα μελλοντικά σου βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τον Κριό τα δίνεις όλα στις παρέες σου. Το ρίχνεις έξω, κοινωνικοποιείσαι, γνωρίζεις κόσμο και περνάς υπέροχες στιγμές. Στον περίγυρό σου έχεις πρόθυμους ανθρώπους να σε υποστηρίξουν ώστε να αγγίξεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να μην δίνεις και τόση σημασία στη γνώμη τρίτων προσώπων. Δεν αποτελεί απαραίτητα δικό σου πρόβλημα. Κράτησε κατά νου ότι όσο περισσότερο εξωστρεφής είσαι, τόσο πιο αξιοζήλευτη θα είναι και η προσωπικότητά σου, άρα είναι λογικό να ακούς σκληρή κριτική από όσους σε ανταγωνίζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου έχουν εξελίξεις εφόσον βγεις και διασκεδάσεις. Μία φιλία εξελίσσεται σε φλερτ, εφόσον υπάρχουν διαφορετικές προθέσεις μεταξύ σας. Υπάρχει η δυνατότητα γνωριμιών ή καλύτερης επικοινωνίας για εσένα που έχεις έναν δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στρέψου σε ανθρώπους που θαυμάζεις και θεωρείς πρότυπα. Η Σελήνη στον Κριό συμβολίζει ηγετικά πρόσωπα, οπότε ζήτησε κατεύθυνση από τους επιτυχημένους και δεν θα χάσεις! Η καλή σου συνεννόηση με τους συναδέλφους θα είναι και ο λόγος που ολοκληρώνεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς υπερβολικό κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Καρκίνε, δέχεται ισχυρή επιρροή από την Σελήνη στον Κριό, η οποία ‘σε κυβερνά’, οπότε να αναμένεις μία φιλόδοξη ημέρα. Τα επαγγελματικά σου βήματα διακρίνονται από τόλμη και αποφασιστικότητα, ενώ βλέπεις τα πάντα γύρω σου ως μία ευκαιρία για νέες περιπέτειες. Το θάρρος σου πλησιάζει τα όρια της άγνοιας κινδύνου και η αναδρομή του Ερμή που ισχύει και για σήμερα, σε καλεί να γίνεις πιο προσεκτικός ως προς τις αποφάσεις σου. Μην ‘ανάβεις τα αίματα’ και περίμενε την κατάλληλη στιγμή πριν δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σχεδόν δεν σε ενδιαφέρουν. Έχεις βγει πια από το ‘καβούκι’ σου και πράττεις πιο τολμηρά, όντας όμως επικεντρωμένος στα εργασιακά σου. Ακόμη κι αν έχεις κατακτήσεις ή έχεις φτιάξει μία ‘φρέσκια’ σχέση, σήμερα επιλέγεις να επενδύσεις στην καριέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διεκδικείς, εκφράζεσαι με θάρρος και τολμάς το ακατόρθωτο! Από την μία κάνεις μία πολύ καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους, εξαιτίας της σιγουριάς που εκπέμπεις, από την άλλη η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση δρα ως δίκοπο μαχαίρι. Έτσι, είσαι πιο επιρρεπής σε λάθη βιασύνης.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού που σε εκφράζει τόσο όμορφα! Η αισιοδοξία σου είναι αυξημένη, διακρίνεσαι από την τόλμη σου και προσπαθείς να κάνεις επεκτατικές ενέργειες στα επαγγελματικά σου. Θα χρειαστεί να ελέγξεις την αυθορμητισμό σου, ο οποίος αγγίζει τα όρια της απερισκεψίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο τρόπος προσέγγισής σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου, χαρακτηρίζεται από άγνοια κινδύνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην ερωτική σου ζωή γίνεσαι και κυνηγός, πέρα από κατακτητής! Ο τρόπος που σκέφτεσαι και μιλάς στους άλλους ακτινοβολεί σιγουριά, γεγονός που σε κάνει γοητευτικό κι επιθυμητό από το αντίθετο φύλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις το θάρρος να προχωρήσεις σε περαιτέρω ανοίγματα. Η αλήθεια είναι ότι η αναδρομή του Ερμή ισχύει ακόμη, άρα καλείσαι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τα βήματά σου, πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Κριό σήμερα Τετάρτη και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου με διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου. Αυτό επιδρά αρνητικά στην αυτοεκτίμησή σου. Απόφυγε να υπεραναλύεις τα γεγονότα που βιώνεις, αλλιώς θα δημιουργήσεις περαιτέρω ανασφάλειες, χωρίς αξιοσημείωτο λόγο! Η Τετάρτη σου προσφέρει την κατάλληλη στιγμή για να διερευνήσεις τον τομέα των οικονομικών σου, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους βελτίωσης των εσόδων σου. Υποστήριξη θα μπορούσε να έρθει από τρίτα πρόσωπα, ενώ ασχολείσαι και με την διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν δάνεια, μισθώσεις, πωλήσεις ή κληρονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προκύπτει ένα φλερτ κατά τη διάρκεια της ημέρας εφόσον είσαι ελεύθερος. Τα πας πολύ καλά με τη διεκδίκηση των ανθρώπων που αγαπάς, ενώ η λίμπιντό σου είναι τόσο αυξημένη που σου εξασφαλίζει υπέροχες ερωτικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εξαρτάσαι οικονομικά από τρίτα πρόσωπα, σήμερα ανατρέχεις σε εκείνα για περαιτέρω υποστήριξη. Προσπάθησε να μην γίνεσαι σπάταλος, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού αυξάνει την απερισκεψία σου, ωθώντας σε, σε άχρηστες αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Κριό, βγαίνεις λίγο εκτός των συνηθισμένων. Ξεπερνάς, κατά κάποιον τρόπο τα όριά σου κι αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς με τις επιθυμίες των άλλων. Διαθέτεις δυνατή ενσυναίσθηση η οποία προβάλλεται στον περίγυρό σου. Κατά συνέπεια οι άλλοι σε θεωρούν δυναμικό, συμπονετικό, καθώς και ότι μπορείς να απλώσεις χείρα βοηθείας σε ότι σου ζητήσουν! Κατά συνέπεια, σήμερα φροντίζεις τους άλλους, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχεσαι πιο κοντά με τον σημαντικότερο άνθρωπο για εσένα, κερδίζοντας την καρδιά του. Η αποφασιστικότητα, η τόλμη και ο τρόπος που διεκδικείς τα πάντα σήμερα είναι υπεύθυνα για την αυξημένη γοητεία που εκπέμπεις προς τα έξω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσεγγίζεις με απίστευτο δυναμισμό κι αποφασιστικότητα τα επαγγελματικά σου. Συνδυαστικά, το ένστικτό σου είναι οξυμένο, βοηθώντας σε να λάβεις σοφές αποφάσεις, ενώ παράλληλα η γρήγορη σκέψη σου γίνεται όπλο για να κατακτήσεις αυτά που έθεσες ως στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Κριού επαναξιολογείς παλαιότερες διατροφικές συνήθειες, ενώ σκέφτεσαι να εντάξεις και πάλι τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου. Είναι η ιδανική στιγμή όπου θα μπορούσες να κάνεις ενέργειες που σου εξασφαλίζουν ψυχική ευεξία και σωματικές αντοχές. Η Τετάρτη, είναι ημέρα κατά την οποία επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, της υγιεινής ή φροντίζεις να αποπερατώσεις οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι στην τελειομανία για να αποφύγεις το αυξημένο στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το να προσεγγίσεις τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου προσφέροντάς του ή ζητώντας του βοήθεια πάνω σε κάτι σημαντικό, είναι καλός τρόπος για να έρθετε πιο κοντά. Δεν έχει σημασία αν έχεις δεσμό ή όχι, σήμερα φαίνεται πως μέσα από την προσφορά υποστήριξης επιτυγχάνεις στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φαίνεσαι επικεντρωμένος στα εργασιακά σου και η αποτελεσματικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη. Είναι φυσιολογικό σήμερα να παρατηρηθούν επιτυχίες χάρη στο πείσμα και την επιμονή σου. Καταφέρνεις πράγματα που δεν θα συλλάμβανε ο νους σου σε διαφορετικές συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη, με μία υπέροχη για εσένα Σελήνη στον Κριό που σου ξεδιπλώνει ευχάριστα την ημέρα. Έχεις την πολυτέλεια να ασχοληθείς με οτιδήποτε γεμίζει την ψυχή σου και προσφέρει πραγματική ικανοποίηση. Ο τομέας που σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η ερωτική σου ζωή και το αστρολογικό σκηνικό αποκαλύπτει πως θα έχεις πανέμορφες στιγμές! Επιπροσθέτως, λόγω της καλής σου διάθεσης, θα παρατηρήσεις και μία καλή ημέρα στη δουλειά σου, εφόσον δεν βρίσκεσαι σε άδεια διακοπών, επειδή κατεβάζεις απίστευτα δημιουργικές ιδέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσεγγίζεις με μεγάλο αυθορμητισμό τα ερωτικά σου, κάνοντας γρήγορα, αλλά αποφασιστικά βήματα. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος. Ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, το διεκδικείς και απαιτείς εξίσου αποφασιστική στάση και από την άλλη πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι απόλυτα δημιουργικός με τεράστια έμπνευση σήμερα. Αν το επάγγελμά σου απαιτεί ευελιξία, σήμερα είναι κάτι που σίγουρα διαθέτεις, επομένως μπορείς να περιμένεις μία επιτυχία. Συνιστάται να αποφύγεις το οικονομικό ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Τετάρτη με την Σελήνη στον Κριό, προκαλώντας λίγες εντάσεις στο σπίτι, χωρίς σοβαρό λόγο! Η ανάγκη σου να εκφραστείς όπως θέλεις συγκρούεται με τις ανάγκες των υπολοίπων μελών της οικογένειας, ενώ παράλληλα παραμελείς κάποιες από τις υποχρεώσεις που προκύπτουν εντός σπιτιού. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, αναγνωρίζοντας ότι αυτή την ημέρα ίσως και εσύ από την πλευρά σου εκφράζεσαι πιο παρορμητικά ή και υπερβολικά! Μπορείς να ασχοληθείς με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού ή τις προετοιμασίες σου για το οικογενειακό ρεβεγιόν … χρονιάρες μέρες που είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από μία ισορροπία μεταξύ πάθους και σταθερότητας. Αυτό συμβαίνει γιατί νιώθεις την ανάγκη να εξασφαλίζεις και τα δύο, οπότε κάνεις τις κατάλληλες προσπάθειες. Πειραματίζεσαι εντός λογικών πλαισίων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να πλησιάζουν οι γιορτές, αλλά εσύ έχεις τόση ενέργεια που πρέπει να την εκφράσεις δημιουργικά. Μία λύση θα μπορούσε να είναι το να το ρίξεις στην δουλειά. Προσπάθησε, όμως, να μην λειτουργείς βιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε με την Σελήνη σε ένα φιλικό για εσένα ζώδιο, τον Κριό, να περιμένεις μία Τετάρτη όπου η επικοινωνία δίνει και παίρνει! Ακούς νέα, ενώ κάνεις προσπάθειες να αφιερώσεις χρόνο για όλους! Σε διακατέχει η εξωστρέφεια έτσι λοιπόν και ξεχωρίζεις, παρ’ όλα αυτά επιλέγεις να μετρήσεις τα λόγια σου και να μην αποκαλύψεις περιττές πληροφορίες σε τρίτους. Θα παρατηρηθούν λίγες εναλλαγές στη διάθεσή σου που θα μπλοκάρουν κάποιες στιγμές τον τρόπο επικοινωνίας σου, ακριβώς επειδή η Σελήνη στον Αιγόκερω δυσκολεύεται να εκφράσει τον συναισθηματικό της κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικοινωνείς αυθόρμητα κι αυτό αρέσει στην πλειοψηφία, χαρίζοντάς σου αμέτρητες κατακτήσεις. Θα χρειαστεί λιγάκι να προσέξεις τον τρόπο επικοινωνίας σου, γιατί σε κάποιους θα φανεί ωμός έως και αγενής, διότι είναι ελαφρώς… ακατέργαστος. Γίνε λιγάκι πιο διπλωματικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, η Σελήνη στον Κριό, χαρίζει το απαραίτητο θάρρος, ή ακόμη και θράσος να διεκδικήσεις όλα όσα θεωρείς πως αξίζεις. Από την άλλη, είσαι απερίσκεπτος κατά στιγμές, με αποτέλεσμα να προκαλείς εντάσεις από το τίποτα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στον Κριό, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι ήρθε η ώρα για περιπέτεια που θα σου ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση! Είσαι τολμηρός και ωθείσαι σε δυναμικές επαγγελματικές ενέργειες, με σκοπό να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου. Βέβαια, πρέπει να σταθείς υπεύθυνα και να αποφύγεις το τεράστιο ρίσκο, μιας και ο αυθορμητισμός σου είναι κατά πολύ αυξημένος! Σκέψου λίγο παραπάνω πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου για σήμερα σε τονώνουν σημαντικά. Ανεξαρτήτως αν είσαι σε σχέση ή όχι, επιλέγεις να επικοινωνήσεις αυθόρμητα με το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που προσεγγίζεις κι αισθάνεσαι καλά με αυτό. Πρόσεξε μην φέρεις τους άλλους σε δύσκολη θέση από τα λεγόμενά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από τόλμη κι αποφασιστικότητα. Συνιστάται να σκεφτείς προσεκτικά την οποιαδήποτε κίνησή σου. Μην ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος, οπότε η επαναξιολόγηση των επιλογών σου είναι απαραίτητη.

oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact