ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για το Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Δία!

Η μέρα μας είναι γεμάτη αισιοδοξία, όμορφες εμπειρίες, ικανοποίηση για αισθηματικά και οικονομικά! Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί,Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει σημαντική εύνοια σε οικονομικά ζητήματα. Η εργασία σε εμπνέει, προκαλεί αίσθημα ευφορίας και ασφάλειας. Η καθημερινές συνήθειες, η ρουτίνα, είναι ευχάριστα και καθόλου βαρετά.Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε προτρέπει να κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπικό, επαγγελματικό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα έχει θετική χροιά και ευνοεί τις συζητήσεις με το ταίρι. Θα ακούσεις ένα ευχάριστο νέο από το στόμα του. Αν είσαι αδέσμευτος, η γλύκα που εκπέμπει η προσωπικότητα σου, δεν αφήνει κανέναν υποψήφιο σύντροφο ανεπηρέαστο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικά, αισιόδοξα μηνύματα για τα οικονομικά, που τονώνουν την ποιότητα ζωής. Προοπτικές για ανάπτυξη και βελτίωση της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο, σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Είσαι ανοικτός στις προκλήσεις αυτής της περιόδου, αποζητάς χαρά, δημιουργία, λαχτάρα για ζωή και διασκέδαση. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις! Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί παρασκήνιο, κρυφές ενέργειες από μέρους σου. Κρατάς έναν άσσο στο μανίκι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση, έρωτα, παιχνίδι και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, ευνοείσαι για ερωτικές γνωριμίες κι εκμεταλλεύσου την σημερινή μέρα για βραδινές εξορμήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η έμπνευση οδηγεί σε δημιουργία! Η προώθηση καλλιτεχνικών ταλέντων ευνοείται. Έξοδα για διασκέδαση και καλοπέραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο, ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει μυστικές συζητήσεις με τους οικείους και συμφωνίες για ένα περιουσιακό στοιχείο. Τα νέα είναι ευχάριστα, γίνεται καταμερισμός της περιουσίας και βγαίνεις ωφελημένος. Οι οικογενειακοί δεσμοί ξαφνικά συσφίγγονται! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και δίνεις έμφαση στα μελλοντικά σχέδια που θα πραγματοποιηθούν εύκολα με την βοήθεια της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η αποκάλυψη ενός μυστικού από τον σύντροφο σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι σε επαφή με άτομο από το παρελθόν που έχεις κρατήσει φιλική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικό όφελος από αγοραπωλησία, ή εκμετάλλευση περιουσίας. Επαγγελματικά σχέδια προωθούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα Σάββατο, ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει συζητήσεις, επαφές με το στενό περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Ευχάριστα νέα, ειδήσεις, προτάσεις που σε ξαφνιάζουν κι αφορούν κυρίως μελλοντικά σχέδια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, σε εστιάζει στα επαγγελματικά και στο κυνήγι της αναγνώρισης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια ημέρα γεμάτη συζητήσεις, με τον σύντροφο, που αφορούν την μελλοντική πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις ευκαιρίες για φλερτ, επικοινωνίες και γνωριμίες, ανάμεσα στο φιλικό ευρύτερο περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο από φιλικό άτομο που προτείνει συνεργασία, σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Η καριέρα απογειώνεται!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστα νέα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Σταδιακά μπαίνει το νερό στο αυλάκι, αρχίζεις να βουλώνεις τρύπες, να φεύγει το άγχος και να επανέρχεσαι στην κανονικότητα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, φέρνει αισιοδοξία, κάνεις όνειρα, σχέδια για το μέλλον. Εστιάζεις την προσοχή σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, μετακινήσεων, που είχαν μείνει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κρίνεται κατάλληλη, να οργανώσεις ένα ταξιδάκι αναψυχής με το ταίρι, προς ανανέωση της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, μία γνωριμία με άτομο που προέρχεται από μακριά θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια προωθούνται, συνεργασίες ευνοούνται και τα οικονομικά αυξάνονται σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, μία μέρα δύσκολη σαν τη σημερινή του Σαββάτου, εσύ βρίσκεις τρόπους να την κάνεις εύκολη. Το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή, με τον Ουρανό, φέρνει ανανέωση, που ξεκινά από την εξωτερική εμφάνιση και καταλήγει σε πνευματική. Σκέφτεσαι το μέλλον, κάνεις όνειρα, οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, προκαλεί το γνωστό σε σένα άγχος που διαχειρίζεσαι πλέον χωρίς κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση του συντρόφου για απόδραση σε ξαφνιάζει, φέρνει ανυπομονησία για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου ταξιδεύει σε προηγούμενη ερωτική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις θετικά μηνύματα για συνεργασίες και ευνοείσαι για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, που σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, η μέρα προμηνύεται θετική σε ότι αφορά τα οικονομικά, που προέρχονται από τρίτες, κρυφές πηγές. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, εξελίξεις, που κρατάς μυστικές από τον περίγυρο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, διαφυλλάτεις την προσωπική σου ζωή και συζητάς μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι. Σχέσεις, επαφές, συνεργασίες, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, να ξεδιπλώσεις, εξωτερικεύσεις τα εσώψυψα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η συνάντηση με πρώην ταίρι, ανεβάζει την ερωτική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα καινοτόμα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται. Στα οικονομικά υπάρχει εύνοια, όφελος από επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ των πλανητών Ερμή και Ουρανού, στρέφει το βλέμμα σου στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου αναμένονται σπουδαίες, θετικές εξελίξεις. Προτάσεις, σχέδια, όνειρα για μελλοντικές συνεργασίες, δημιουργούν κλίμα ευφορίας. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, την δουλειά και τις συνθήκες εργασίας, που ολοένα και βελτιώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η περίοδος είναι ιδανική για να σχεδιάσεις το επόμενο βήμα της σχέσης. Γάμος, συγκατοίκηση, ευνοούνται! Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες, ανάμεσα στα άτομα που συναντάς καθημερινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά αυξάνεται η παραγωγικότητα και εκτιμώνται οι προσπάθειες σου. Ένα μικρό άγχος για τα οικονομικά, ξεπερνιέται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει κοινωνικότητα, επαγγελματική άνοδο και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου. Βάζεις τάξη, πρόγραμμα, ξεκινάς υγιεινή διατροφή, άσκηση, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Η καταξίωση έρχεται, οι προσπάθειες και οι κόποι αναγνωρίζονται. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, είναι ερωτική για σένα, προκαλεί καρδιοχτύπια, φέρνει διασκέδαση, ανεβάζει την θερμοκρασία στον έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή, ερωτική μέρα για να πλησιάσεις το ταίρι. Ένα κοινό χόμπι θα βοηθήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση, έρωτα, παιχνίδι, φλερτ και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευχάριστες ειδήσεις στα επαγγελματικά, με άνοδο, καταξίωση και σαφώς αύξηση του εισοδήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει θετική έκβαση στα ερωτικά θέματα. Κατακλύζεσαι από προτάσεις ερωτικού περιεχομένου, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, τονώνεται το ηθικό σου. Εύνοια σε μακροπρόθεσμα επαγγελματικά, μελλοντικά σχέδια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σε εστιάζει στην οικογένεια, στο σπίτι και στις ανάγκες των αγαπημένων σου. Σήμερα έχεις στρέψει το βλέμμα ψηλά, ενώ πατάς γερά στην γη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξαφνιάζεσαι ευχάριστα από την πρόταση του συντρόφου για ταξιδάκι αναψυχής. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα οικείο πρόσωπο μπορεί να γίνει ο ερωτικός σύντροφος που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια και ευκαιρίες για επέκταση της εργασίας σου. Επίτευξη επαγγελματικών στόχων! Έξοδα για διαμόρφωση του ιδιωτικού χώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, προκαλεί εσωτερικές διεργασίες, ανασύρει μνήμες από το παρελθόν, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσης, που χρειάζονται δραστική αντιμετώπιση. Δέχεσαι συμβουλές, βοήθειες, από την οικογένεια που φροντίζει να διευκολύνει την κατάσταση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, με κύριο χαρακτηριστικό της μέρας να είναι οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις, με σημαντικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική να μείνεις στο σπίτι με τον σύντροφο, απολαμβάνοντας έρωτα, αφού η σεξουαλική επιθυμία είναι ανεβασμένη. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τα επικοινωνιακά ταλέντα για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις το άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική οικονομική επένδυση υλοποιείται αποφέροντας εξαιρετικά οικονομικά οφέλη. Επαγγελματικές προτάσεις σε ικανοποιούν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές, ευχάριστες ειδήσεις, από γνωριμίες που προκύπτουν με σημαντικά πρόσωπα. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σου είναι εξαιρετικοί και βοηθούν να προωθήσεις, να υλοποιήσεις, τις έξυπνες ιδέες σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικονομικά, στα χρήματα και τα αποκτήματα που διαθέτεις. Τα σημαντικά άτομα που γνωρίζεις, προωθούν την αξιοποίηση των οικονομικών πόρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις ιδανική μέρα για συζητήσεις με το ταίρι, που καταλήγουν σε αποφάσεις, για την εξέλιξη της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, το ευφυές χιούμορ με το οποίο φλερτάρεις, σε κάνει περιζήτητο στο άλλο φύλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται. Ανεβαίνουν οι μετοχές στον οικονομικό τομέα, με αξιοποίηση των εσόδων.

oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact