ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας. Ισως η σημερινή μέρα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση. Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτά που θα σας βοηθήσουν πολύ τη σημερινή μέρα είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που έρχονται για να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις. Η καλή σας επικοινωνία θα συντελέσει σε αυτή σας την προσπάθεια για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ό,τι δεν σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει, και κρατώντας ό,τι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε. Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων θα σας προβάλει έντονα στον χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μην μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά. Μην παραπονιέστε, γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ έναν πολύ χειροπιαστό τρόπο. Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με τον σύντροφό σας ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα. Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οταν δεν ζητάνε τη βοήθειά σας, δεν χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση, και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας, για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact