ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια Της Τρίτης 24 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Κριού, είναι κατάλληλη για κινήσεις, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Καρκίνε. Να είσαι λοιπόν σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, καθώς θα υπάρξουν νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου υπόσταση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, στην ερωτική σου ζωή θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η εποχή είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή και έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Ευνοϊκά θα είναι επίσης και τα οικονομικά σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Λέοντα! Θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επικοινωνίες και να πετύχεις στόχους με την βοήθεια της τύχης!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη με κάποιον, μέσα από συζήτηση, βελτιώνεται η σχέση σας και ανανεώνεται! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση πάντως, σήμερα θα έρθει ένα καλό νέο όσον αφορά τα ερωτικά σου και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις που αναμένονται, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ναι, σήμερα ένα συναρπαστικό φλερτ, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα τρίτων! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου απόλυτα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact