ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα Ζώδια Της Τρίτης 24 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Κριού, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επικοινωνίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σου με τον σύντροφο! Κάνετε μαζί μία νέα αρχή και πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος να φλερτάρεις και να το απολαύσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία, αλλά και οικονομικό κέρδος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω της Νέας Σελήνης στον Κριό που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα τον χρόνο σου και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Καλό θα είναι επίσης την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την άσκηση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα να μην είναι προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, ωστόσο αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα! Αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, προσπάθησε να αφιερώσεις όσο χρόνο γίνεται στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου! Μην αμελείς τα συναισθήματα του συντρόφου, γιατί μπορεί αυτό να «βγει» σε γκρίνια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού είτε περιμένεις μία απάντηση, είτε το «βήμα» για ένα νέο ξεκίνημα, θα καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά δε θα αγχωθείς, αφού είναι κάτι που περίμενες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, γιορτάζεις στην κυριολεξία! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Κριού, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς επικοινωνιακά, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των άλλων, αφού θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Ίσως προτιμήσεις το φλερτ το διαδικτυακό! Αν πάλι έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, θα περάσετε υπέροχα μαζί και θα σου δείξει την αδυναμία του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, προβάλλεις την καλή πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την δημιουργικότητα σου! Ωστόσο, προκειμένου να γίνεις αρεστός σε άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact