ΖΩΔΙΑ

Τι μπορούν να μάθουν τα ζώδια από έναν Τοξότη

Κριός

Να ανοίγεσαι, να συζητάς, να μη θυμώνεις. Η ανάγκη σου να γίνεται πάντα το δικό σου μπορεί να μετριαστεί αν κάποιος σου θυμίζει τη χαρά της συντροφικότητας. Ενας Τοξότης θα σου θυμίσει πόσο ωραίο είναι να μοιράζεσαι και ότι το αναφαίρετο δικαίωμα στην τεμπελιά δεν σε κάνει χειρότερο άνθρωπο αλλά μάλλον πιο θελκτικό.

Ταύρος

Να αφήνεσαι, να βγαίνεις από τα περιθώρια. Ακολούθησε το μότο του ότι οι κανόνες υπάρχουν για να σπάνε και ο καθωσπρεπισμός για να τσαλακώνεται. Οχι πως δεν ξέρεις να διασκεδάζεις, αλλά παραδέξου το, τις ωραιότερες περιπέτειες της ζωής σου τις έχεις ζήσει με έναν Τοξότη – κι αν όχι ακόμη, ετοιμάσου να τις ζήσεις.

Δίδυμοι

Να κάνεις ένα διάλειμμα. Από το κυνήγι της επόμενης δουλειάς, της επόμενης ιδέας, του επόμενου φλερτ. Από την ασταμάτητη εναλλαγή ρόλων, ιδιοτήτων, διαθέσεων. Μόνο ένας Τοξότης, που αντιλαμβάνεται τις ταχύτητες με τις οποίες κινείσαι μπορεί να σου μάθει την αξία της βραδύτητας και ότι η απόλαυση μπορεί και πρέπει να έχει διάρκεια.

Καρκίνος

Να ακολουθείς το ένστικτό σου, να ποντάρεις στην τύχη σου, να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου, να τσαλακώνεσαι. Η παρέα με έναν Τοξότη είναι για σένα ένεση αδρεναλίνης. Βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερο, τον πιο γενναίο εαυτό σου, και μαζί βουτάτε στο κενό όχι για να γκρεμοτσακιστείτε, αλλά για να πετάξετε.

Λέων

Να αποδέχεσαι την ήττα. Καμιά φορά η δεύτερη θέση μπορεί να είναι πιο αναπαυτική, λιγότερο επικίνδυνη. Ασε που ο χαμένος τα παίρνει όλα. Μάθε από έναν Τοξότη πώς να βγάζεις την κορόνα σου, να συνεργάζεσαι, να χαίρεσαι την ομαδική νίκη. Και σίγουρα μπορείς να μάθεις ότι είναι καλύτερο να σε αγαπούν παρά να σε φοβούνται.

Παρθένος

Να ξεφορτώνεσαι τη σοβαρότητα και να ποδοπατάς τους τύπους, να χαλαρώνεις. Να μην υπεραναλύεις, να μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων, να μην αισθάνεσαι την κριτική σαν καυτό λάδι στο πετσί σου. Η ανεμελιά που μπορεί να σου μεταδώσει ένας Τοξότης είναι σαν κοκτέιλ από βιταμίνες για τον οργανισμό σου. Πιες τη μονορούφι.

Ζυγός

Να είσαι λιγότερη επιτηδευμένη, λιγότερο ανασφαλής. Η ικανότητα του Τοξότη να προσαρμόζεται και να συμβαδίζει, η ξεροκεφαλιά του όταν θέλει να ξεχωρίζει, έχουν πολλά να σε μάθουν. Μελέτησέ τον. Απόφυγε τη ρομαντική πλευρά του όπου συναντιέστε, και μάθε από την πρακτική, τη σχεδόν υπεράνθρωπα αποτελεσματική.

Σκορπιός

Να υψώνεις τείχη στην απαισιοδοξία σου, να ρίχνεις φως στο σκοτάδι, να μπορείς, επιτέλους, να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου. Να βάλεις φωτιά στο μικρό μαύρο τεφτέρι με τα ονόματα των εχθρών που πρέπει να εξολοθρέψεις. Να δείχνεις στους ανθρώπους ότι τους αγαπάς με έργα και πράξεις και όχι με μυστικά σενάρια μέσα στο κεφάλι σου.

Τοξότης

Ενας άλλος Τοξότης μπορεί μόνο να σε αποτρελάνει. Αντιθέτως, ένας Αιγόκερως μπορεί να σε μάθει αυτοέλεγχο, ένας Ζυγός να φλερτάρεις πιο ξεκάθαρα, ένας Δίδυμος να μη λες πάντα την αλήθεια, ένας Καρκίνος να σέβεσαι περισσότερο τα συναισθήματα των άλλων. Και στο τέλος, ο ίδιος σου ο εαυτός μπορεί να σε μάθει να μη μετανιώνεις για τα λάθη σου, αλλά να σταματήσεις να τα επαναλαμβάνεις, δύναμη ανεκτίμητη!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact