ΖΩΔΙΑ

Τι “παραξενιά” έχει κάθε ζώδιο!

Τα ζώδια έχουν να μας πουν πολλά.
Από τα χαρακτηριστικά που έχει το κάθε ζώδιο, πως είναι στο κρεβάτι, μέχρι και πως είναι το καθένα μέσα σε μια σχέση.

Περίμενες ποτέ σου να μάθεις και τι “παραξενιά” έχει κάθε ζώδιο;

Και όμως υπάρχουν κάποια περίεργα χαρακτηριστικά που ούτε θα σου πήγαινε το μυαλό ότι μπορεί να οφείλεται στο ζώδιο σου.

Κριός
Κύρια χαρακτηριστικά των Κριών είναι η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και φυσικά οι ηγετικές τάσεις. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, οι Κριοί έχουν συνήθως κάποιο σημάδι στο μέτωπο ή στο πρόσωπο. Αυτό προκύπτει εξ’ αιτίας της θέλησης του να ηγούνται της “αγέλης” έστω και αν αυτό σημαίνει κάποια χτυπήματα στην πορεία.

Ταύρος
Πρακτικοί, υπεύθυνοι και μεθοδικοί οι Ταύροι. Έχουν πάντα κανονισμένες τις υποχρεώσεις τους και ταχτοποιημένο το σπίτι τους. Ίσως και για αυτό το λόγο να μην μας παραξένεψε τόσο η ιδιαιτερότητα του ζωδίου αυτού. Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά καλοί με τη διαχείριση των χρημάτων τους και για αυτό κάθε χρόνο το “ταμείο” κλείνει με πολύ θετικά ποσά.

Δίδυμος
Σαν Δίδυμος που είσαι έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι και να μαθαίνεις νέες πληροφορίες γρήγορα. Ήξερες, όμως, ότι οι ιδέες που σου προκύπτουν κατά καιρούς θα μπορούσαν να κερδίσουν πολλά βραβεία; Και όμως, μέσα από έρευνα έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότεροι κάτοχοι βραβείου Νόμπελ είναι Δίδυμοι.

Καρκίνος
Πιστό και με φοβερά υψηλό δείκτη νοημοσύνης το ζώδιο του Καρκίνου. Βέβαια, τα έντονα χαρακτηριστικά τους δεν περιορίζονται μόνο στο πνευματικό κομμάτι. Είναι ζώδιο που κυβερνάται από την Σελήνη και για αυτό το λόγο οι Καρκίνοι τείνουν να έχουν πιο στρογγυλό πρόσωπο- όπως το σχήμα της Σελήνης!

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι είσαι γνωστό για την δημιουργικότητα και το πάθος σου. Έχει σκεφτεί ποτέ όλη αυτή την ορμή σου να την χρησιμοποιήσεις προς επαγγελματικό σου όφελος; Αν όχι, σκέψου το. Τα Λιοντάρια είναι γεννημένοι πωλητές. Μπορούν να πουλήσουν τα πάντα και να κερδίσουν πολλά!

Παρθένος
Σκληρά εργατικοί, πρακτικοί και υπέρ-αναλυτικοί οι Παρθένοι. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το ξέρετε και το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρετε αγαπημένοι μου Παρθένοι είναι ότι έχετε μια απίστευτη τάση να επιτυγχάνεται στο διάβασμα και στις σπουδές. Οπότε μη βαριέσαι καλέ μου Παρθένε και με λίγη προσπάθεια μπορείς να είσαι αριστούχος.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι πάντα συνεργάσιμος, δίκαιος και ίσως από τα πιο κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που έχουν οι Ζυγοί είναι ότι είναι η ομορφιά. Είναι ένα ζώδιο προικισμένο με πολλή ομορφιά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά- όπως τα λακκάκια στα μάγουλα- που κανέναν δε μπορεί να αντισταθεί.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί παθιάζονται με τα πάντα στη ζωή τους- δουλειά, σχέσης, φιλίες, χόμπι. Πέρα από αυτό οι Σκορπιοί έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό. Έχουν το λεγόμενο “M” στο κεφάλι τους. Είναι αυτό που θα έλεγες στους άντρες αρχή φαλάκρας. Παρόλα αυτά, για τους Σκορπιούς άντρες και γυναίκες είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό.

Τοξότης
Ιδεαλιστής και γενναιόδωρος ο Τοξότης. Το περίεργο χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι η μοναδική δομή του προσώπου του. Ένα οβάλ σχήμα, σαν του αλόγου- αλλά σαφώς όχι τόσο μακρύ- που θα μαγνητίσει πολλά βλέμματα. Τόσο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του όσο και με τη γλύκα που θα εκπέμπει.

Αιγόκερως
Οι τυχεροί Αιγόκεροι πέρα από την αίσθηση της υπευθυνότητας που έχουν είναι προικισμένοι και με την αιώνια νεότητα. Ένας Αιγόκερως όσο και να μεγαλώνει ποτέ μα ποτέ δε θα φαίνεται για την πραγματική του ηλικία. Πόσο μεγάλη ευλογία για μια γυναίκα ειδικά!

Υδροχόος
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου τότε σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα και η ανεξαρτησία. Το περίεργο χαρακτηριστικό των Υδροχόων είναι τα κρύα άκρα. Οι Υδροχόοι τείνουν να έχουν κρύα χέρια και πόδια, ανεξάρτητα από τον καιρό. Για αυτό και έχουν πάντα μια επιθυμία να ανεβάσουν τον θερμοστάτη ένα κλικ παραπάνω.

Ιχθείς
Δεν υπάρχει πιο δημιουργικό ζώδιο από τους Ιχθείς. Επιτυγχάνουν σε οποιοδήποτε τομέα έχει να κάνει με την τέχνη και τη δημιουργία. Για τους Ιχθείς η παραξενιά έγκειται στον αριθμό 7. Είναι συνήθως ο αριθμός γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η τύχη τους. Αυτό, ίσως και δείγμα σχολαστικότητας και αναζήτησης νέων περιπετειών. Αν πας καζίνο δοκίμασε να ποντάρεις στο τυχερό εφτά!

ediva.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact