ΕΛΛΑΔΑ

Τι προκάλεσε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό της περασμένης Πέμπτης, προκάλεσε μια λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ μάρκας Mercedes, κατά τη διάρκεια της ανατροπής του οχήματος στην επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, κατά την οποία ο θάνατος του 32χρονου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα.

Η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα Μίνα Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη.

Πως να εξαφανίσετε τις σακούλες στα μάτια σε μόλις 45 δευτερόλεπτα

Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.

Στη σύντομη κατάθεσή της είπε ότι δεν φορούσε ζώνη, ότι εκείνη ήταν συνοδηγός -και όχι η 30χρονη φίλη της, όπως αρχικά είχε ειπωθεί- και πως αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στενή σχέση με τον Παντελίδη, βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τους αξιωματικούς της Τροχαίας, που θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν νέα κατάθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Χειρουργήθηκε η Φρόσω Κυριάκου – Σε κρίσιμη κατάσταση η Μίνα Αρναούτη

Από την πλευρά της οικογένειας έχουν οριστεί τεχνικοί σύμβουλοι που θα εξετάσουν και εκείνοι τις συνθήκες του περιστατικού. Ανώτατος αξιωματικός της Τροχαίας επισημαίνει ότι «ερευνώνται τα πάντα. Όπως γίνεται σε όλα τα δυστυχήματα. Τυχόν βλάβη στα φρένα, στο γκάζι, ακόμα και το σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς.

Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επικίνδυνη και απότομη στροφή που οδηγεί στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου».

Ο τραγουδιστής δεν είχε εμπειρία οδήγησης τζιπ, καθώς συνήθιζε να οδηγεί σπορ χαμηλά αυτοκίνητα, συνήθως διθέσια. Το τζιπ το είχε οδηγήσει λίγες φορές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ήταν πολύ καλά συντηρημένο.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί ο Παντελίδης επέλεξε το συγκεκριμένο απόμερο και επικίνδυνο δρόμο, δίπλα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι ήθελε να επιστρέψει τη μία από τις δύο κοπέλες στο σπίτι της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact