ΚΟΣΜΟΣ

Τι σημαίνει ιερός πόλεμος για τους ισλαμιστές

 Ο πόλεμος στο όνομα του Αλλάχ αποτελεί εκδήλωση ευσέβειας σύμφωνα με το κοράνι.Οι χώρες εκτός του Ισλάμ αποκαλούνται χώρος του πολέμου. Άρα οι χώρες αυτές θεωρούνται εχθροί του Ισλάμ και επιβάλλεται να πολεμηθούν από τους ισλαμιστές.

Στόχος του ιερού πολέμου είναι ο προσηλυτισμός των απίστων και η υποταγή τους. Αναφέρεται επίσης ότι: «και πολεμήστε τους μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του Αλλάχ η μοναδική» (8,39). Πολεμάτε αυτούς που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ… μέχρις ότου δώσουν το φόρο υποτέλειας… με εκούσια υποταγή» (9,29). 
Αν υπάρχουν είκοσι από σας που υπομονετικά επιμένουν, θα νικήσουν διακόσιους, κι αν από σας είναι εκατό θα νικήσουν χίλιους απ’ τους άπιστους, γιατί αυτοί είναι ένας λαός χωρίς κατανόηση» (8,65). 

Και στο τέλος τους καλεί να πολεμήσουν έως ότου έρθει η τελική νίκη: «Να πιστεύετε στον Αλλάχ και στον Απόστολό Του και να πολεμάτε για το Δρόμο του Αλλάχ για να επικρατήσει η θρησκεία μας και να απολαύσετε τον παράδεισο του Αλλάχ».

Δε σκοτώνεις εσύ, ο Αλλάχ σκοτώνει…

«Όποιος σκοτώνεται σ’ αυτόν τον πόλεμο πηγαίνει στον παράδεισο (47,4-6). Αντάλλαγμα όσων σκοτώσουν και θα σκοτωθούν για τη θρησκεία θα είναι ο παράδεισος (9,111). Ο Θεός ετοιμάζει μεγάλη ανταμοιβή για κείνους που έλαβαν μέρος στον πόλεμο (4,95). 
Στον πολεμιστή «δόθηκε ειδική θέση απ’ Αυτόν, (τον Αλλάχ) κι άφεση αμαρτιών κι επιείκεια» (4,96). Δηλαδή στον πολεμιστή, που σκότωσε η σκοτώθηκε στον Ιερό Πόλεμο, συγχωρούνται οι αμαρτίες του (61,12 και 3,195) και πηγαίνει στον παράδεισο. Οι πιστοί πολεμούν υπέρ του Αλλάχ και οι άπιστοι για χάρη του σατανά (4,76). 

Για το θάνατο των απίστων αναφέρει πως: «Δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλ’ ο Αλλάχ τους σκότωσε».

 «Να πως πρέπει να τιμωρούνται οι εχθροί»

Διαβάστε πως πρέπει να τιμωρούνται οι εχθροί του Αλλάχ και του Μωάμεθ για να καταλάβετε τι πλύση εγκαφάλου γίνεται σε αυτούς τους ανθρώπους. 

Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον Αλλάχ είναι «να διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται απ’ αυτή τη γη. Αυτοί έχουν την ατίμωση, στον κόσμο αυτό, και τους περιμένει στον άλλο Κόσμο μεγάλος παιδεμός…» αναφέρεται μεταξύ άλλων..

ενώ για όσους φεύγουν απ’ την πίστη του Μωάμεθ αναφέρει πως: «Αν… επιστρέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους, όπου κι αν τους βρίσκονται». 

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact