ΕΛΛΑΔΑ

Τι βρήκαν στον υπολογιστή και το τάμπλετ της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αναζητούσε διαδικτυακά ουσίες, το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αναζητήσεις προέκυψαν από την εργαστηριακή εξέταση στο λάπτοπ, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το τάμπλετ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνώντης Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ουσίες που αναζητούσε η 33χρονη κατά πληροφορίες είναι παρεμφερείς με την κεταμίνη.

Οι αναζητήσεις της έγιναν μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google και εντοπίστηκαν από τους επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, ύστερα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που σχετίζονταν με τοξικές ουσίες, η Google άρχισε να στέλνει στην 33χρονη παρεμφερείς ειδοποιήσεις που σχετίζονται φαρμακευτικά σκευάσματα και τοξικές ουσίες.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ενδεχομένως να υπήρχε κίνητρο να εξαφανιστεί το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας και γι’ αυτό να ετάφη μαζί με το άτυχο παιδί.

Την ίδια ώρα, η έρευνα συνεχίζεται και στα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έκανε ανάλογες αναρτήσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Υπενθυμίζεται οτι ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει δηλώσει δημόσια ότι η κατηγορούμενη έκανε διαδικτυακά αναζητήσεις για φάρμακα (γεγονός που το ήξερε και ο ίδιος), λόγω των προβλημάτων υγείας των παιδιών τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact