ΚΟΣΜΟΣ

Την απήγαγαν μέσα στο αεροδρόμιο λίγα λεπτά αφού είχε αποβιβαστεί από την πτήση της

Δείτε το στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες στη Μπανγκόκ

Πάρα πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και στο οποίο φαίνεται ζωντανά η απαγωγή μιας ανυποψίαστης τουρίστριας, η οποία μόλις έχει αποβιβαστεί από την πτήση της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 39χρονη γυναίκα προσγειώθηκε στην Ταϊλάνδη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα την πλησιάζουν και την αρπάζουν.

Μάλιστα φαίνεται το όλο σκηνικό να είναι σχεδιασμένο, καθώς το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει δύο από τα μέλη της συμμορίας να την οδηγούν, ενώ ένα τρίτο άτομο είναι μερικά βήματα πιο μπροστά. Στη συνέχεια και αφού πήγαν στον έλεγχο των αποσκευών, άλλοι δύο μπήκαν στην εγκληματική ομάδα.

Οι απαγωγείς στη συνέχεια επικοινώνησαν με τον σύζυγο της γυναίκας, ζητώντας λύτρα 260.000 ευρώ. Ο απελπισμένος άνδρας πλήρωσε το ποσό, αλλά οι απαγωγείς ζήτησαν και άλλα. Τότε ήταν που ενημερώθηκε η αστυνομία για την υπόθεση.

Μετά από 13 ημέρες οι απαγωγείς παράτησαν τη γυναίκα σε έναν δρόμο, ενώ όπως έγινε γνωστό στην υπόθεση εμπλέκεται και ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact