ΖΩΔΙΑ

To χειρότερο γυναικείο ζώδιο σύμφωνα με τους άντρες

Μπορεί η συζήτηση για το «καλύτερο» και το «χειρότερο» ζώδιο να μην έχει γενική εφαρμογή για όλους τους ανθρώπους, αφού και σε αυτήν την περίπτωση το σημαντικό είναι το σωστό ταίριασμα, παρόλα αυτά οι έρευνες και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία γενική γνώμη που διαμορφώνεται από την πλειοψηφία του πληθυσμού που συμμετέχει σε αυτές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαμορφώνεται από τους άντρες που κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιο από τα ζώδια των συντρόφων τους, πρώην ή νυν, είναι το χειρότερο, αποδίδοντάς του μάλιστα τους λόγους για αυτή τη θλιβερή πρωτιά.

Οι άντρες , λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν την πρωτιά αυτή στις γυναίκες Σκορπιούς. Το πιο… φοβιστικό ζώδιο για σύντροφό τους, αφού πιστεύεται ότι προσπαθούν να έχουν στον έλεγχό τους κάθε σχέση στην οποία αποτελούν το ήμισυ.

Οι Σκορπίνες, κατά τους άντρες, αποτελούν το πιο χειριστικό ζώδιο και πολλές από αυτές δίνουν την εντύπωση μιας άκαρδης και ψυχρής συμβίας. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η ωμότητα τους. Χωρίς να είναι υποχρεωτικά κακές, κάθε εμπλοκή τους σε σχέση, θα απαιτεί από τον σύντροφό τους γερά νεύρα καθώς θα ακούν με ωμή ειλικρίνεια κάθε άποψη μίας σκορπίνας.

Πολλοί από τους άντρες θεωρούν ότι οι σκορπίνες θέτουν πάρα πολύ υψηλά στάνταρ για τις σχέσεις τους και οι ίδιοι ακροβατούν σε σχοινί σε κάθε λάθος τους στη σχέση.

Είναι πολύ αυστηρές σε θέματα εμπιστοσύνης και αν την χάσουν δεν την κερδίζει σχεδόν κανείς πίσω εύκολα. Οι άντρες θεωρούν ότι είναι το πιο δύσκολο ζώδιο για να σε ερωτευτεί ενώ είναι τόσο απρόβλεπτες που δεν μπορεί κανείς να είναι ήσυχος ότι την έχει κατακτήσει, ποντάροντας σε μία σταθερότητα που του δίνει η συμπεριφορά του τον πρώτο καιρό μίας σχέσης.

Παρόλα αυτά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, στην οποία οι άντρες πιστεύουν πως αν σε ερωτευτεί σκορπίνα είναι το ζώδιο που θα σου είναι πιο πιστό και αφοσιωμένο από όλα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Δένδιας διαψεύδει τον Στόλτενμπεργκ! Μείζον θέμα με το ΝΑΤΟ

Πηγές του υπουργείου εξωτερικών διαψεύδουν τον ισχυρισμό Στόλτενμπεργκ…

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικοί δολοφονούν με σακούλα Αφροαμερικανό

Ένα σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας…

Δυσάρεστα νέα για την Τουρκία και τον Σουλτάνο!

Τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο Αιγαίο…

Το πρωτοφανές covid μέτρο των Ολλανδών στα σχολεία αγγίζει τα όρια της τρέλας

Με 71.129 θετικά κρούσματα και 6.230 θανάτους συνολικά…

Σχολεία: Τα 16 μέτρα που θα ισχύουν από 14/9

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίγουν όλες οι εκπαιδευτικές…

Φόβοι για βεντέτα: «Πακιστανική μαφία» εναντίον Ελλήνων στην Κρήτη

Συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα, 22 Πακιστανοί και 2…

«Big Brother»: Θύελλα αντιδράσεων με το απαράδεκτο πλάνο παίκτριας

Μπορεί τα νούμερα του «Big Brother» να κρίνονται…

Έρχεται συμφωνία-»πακέτο» με την Γαλλία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ελλάδα…
contact