ΕΛΛΑΔΑ

Το DNA μίλησε!

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA ότι ο νεκρός οδηγός της Porsche Cayenne, στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά το μεσημέρι της Πέμπτης (09/06) στην Αττική Οδό, είναι ο 42χρονος εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

Ένα 24ωρο χρειάστηκε για να έρθει η απάντηση από το Εργαστήριο της Αστυνομίας τελικά και όχι από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην εξέταση DNA που επιβεβαιώνει 100% ότι η σορός του απανθρακωμένου άντρα που ανασύρθηκε από το φλεγόμενο όχημα χθες στην Αττική Οδό, ανήκει στον Παναγιώτη Μαυρίκο.

Νωρίτερα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στο πτώμα.

Σύμφωνα με αυτή, ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη” πέθανε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο. Ο ιατροδικαστής του Εργαστηρίου που ολοκλήρωσε τη διαδικασία ουσιαστικά κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα με τον ομόλογό του στο ΚΑΤ, ως τελική αιτία θανάτου προσδιορίστηκε η απανθράκωση.

Οι ειδικοί θα προχωρήσουν και σε τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί για παράδειγμα αν τυχόν υπήρχε στον οργανισμό του νεκρού κάποια ουσία ή να προκύψουν στοιχεία για τις συνθήκες και το χρόνο θανάτου του.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η μητέρα του 42χρονου κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τις τελευταίες ημέρες ο γιος της παραπονιόταν για αδιαθεσία του και χαμηλή πίεση.

Στο μεταξύ, μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση υπέβαλε η οικογένεια του Παναγιώτη Μαυρίκου. Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, προκειμένου, όπως εξήγησε, να έχει πρόσβαση στη δικογραφία και, κυρίως, να οριστούν πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι που θα ερευνήσουν την υπόθεση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact