ΚΟΣΜΟΣ

Το δώρο πιτσαρίας σε όποιον καταφέρει να φάει τη γιγάντια πίτσα της

Ο ιδιοκτήτης της ισχυρίζεται πως κανείς δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στην πρόκληση

Την απόλυτη πρόκληση θέτει στους πελάτες της μια πιτσαρία στο Δουβλίνο καθώς προσφέρει 500 ευρώ μετρητά σε όποιον κατορθώσει (περί κατορθώματος πρόκειται) να φάει την πίτσα γίγας των 81 εκατοστών που προσφέρει, πίνοντας παράλληλα και δύο μιλκσέικ.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας «Pinheads Pizza», Anthony Kelly, ισχυρίζεται πως κανείς δεν πρόκειται να καταφέρει να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δικαιώνεται καθώς 100 πελάτες έχουν δοκιμάσει, κανείς όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρόκληση.

Ένας από τους τελευταίους που μπήκαν στη διαδικασία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ήταν ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Dublin Live, Cormac O’Shea, ο οποίος σε 35 λεπτά κατάφερε να καταναλώσει μόλις τρία κομμάτια πίτσα, ενώ δεν ήπιε κανένα μιλκσέικ.

«Ήταν πολύ πιο δύσκολο από κάθε άλλη πρόκληση στην οποία έχω πάρει μέρος. Αν δεν πετύχετε με την πρώτη, προσπαθήστε και θα αποτύχετε ξανά», είπε.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact