ΕΛΛΑΔΑ

Το έκρυψε μαζί της στο φέρετρο: To στοιχείο που η Πισπιρίγκου «έθαψε» μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα

Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο τούνελ» για την υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίστηκαν το βράδυ της πρωταπριλιάς με νέα στοιχεία και μαρτυρίες για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της ταφής της Τζωρτζίνας να έρχονται στη δημοσιότητα και να επιβεβαιώνονται από το γραφείο κηδειών.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία που ήρθε τηλεφωνικά στην εκπομπή και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους του γραφείου κηδειών που ανέλαβαν την ταφή της 9χρονης, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν την ταφή της τρίτης κόρης της ζήτησε να θαφτεί μαζί της το τάμπλετ της.

Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική συσκευή ήταν συνέχεια μαζί με την Τζωρτζίνα, έπαιζε μαζί της ενώ οι μαρτυρίες των νοσηλευτριών του νοσοκομείου ανέφεραν ότι η μητέρα της είχε ζητήσει να μάθε αν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας γιατί φοβόταν μήπως κλαπεί το συγκεκριμένο τάμπλετ της Τζωρτζίνας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», όχι μόνο το τάμπλετ αλλά και οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν μπει στο στόχαστρο της έρευνας των Αρχών οι οποίες ψάχνουν όλα τα ψηφιακά αποτυπώματα που μπορεί να έχει αφήσει η κατηγορούμενη μητέρα τον τελευταίο χρόνο.

Από email και αναζητήσεις στο διαδίκτυο μέχρι σβησμένα αρχεία και διαδικτυακές αγορές, οι Αρχές θα χαρτογραφήσουν τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Απρίλιο του 2021, μετά τον θάνατο της Ίριδας και την απόφαση του πατέρα Μάνου Δασκαλάκη να χωρίσει με τη μητέρα των παιδιών του περιμένοντας.

Οι ειδικοί των Αρχών περιμένουν «να μιλήσουν» οι συσκευές και τα στοιχεία που η ίδια άφησε πίσω της οδηγώντας την έρευνα πιο κοντά στη λύση του διαφαινόμενου εγκλήματος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact